Nagy Ervin: Vona teljesen kifordult önmagából

 
A legnagyobb morális bűne Vona Gábornak és a Jobbik vezetőinek, hogy azokhoz dörgölőznek, akik ellen valaha a párt megalakult – jelentette ki Nagy Ervin a Bayer show című műsorunkban. A Jobbik alapító tagja hangsúlyozta: Vona Gábor kiszámíthatatlanságot és labilitást akar ráerőltetni egy politikai közösségre. Véleménye szerint a párt elnökének, 20 éves kora óta nincs kialakult világképe. Nagy Ervin hozzátette: ma már a nemzeti radikális szavazók csalódtak a Jobbikban.
 kiss_robert_vona_gabor
Az, hogy 20 évesen valaki keresi a helyét, az egy természetes dolog, és ezzel nincs is baj, szerintem nagyon sokan voltunk így ezzel, viszont az, hogy ő most már lassan 40 éves, jövőre 40 éves lesz, ráadásul Magyarország miniszterelnöke akar lenni, talán nem szerencsés az, hogy még mindig ilyen útkeresésben van – jelentette ki Nagy Ervin. 
A Jobbik egykori választmányi elnöke felhívta rá a figyelmet, hogy Vona Gábor jelenleg éppen azokhoz a liberális értemiségiekhez dörgölőzik, akik ellen eleve a Jobbik megfogalmazódott. Meglátása szerint a pártvezető teljesen kifordult önmagából, egy 180 fokos fordulatot tett meg a személyisége.

Bayer show című műsorunk legutóbbi adása IDE KATTINTVA teljes egészében megtekinthető

2017-12-18

ECHO TV

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: