Paul Lendvai: nehéz megérteni, mi történt Orbán Viktorral

Nehéz megérteni, mi történt Orbán Viktorral – mondta. Különleges szisztéma, és különleges ember. Olyan erős hatalmi pozíciója van Orbánnak, mondta Lendvai, ami senkinek nem volt a XX. században. Kádár felett ott voltak a szovjetek, Orbán fölött úgy tűnik nincs senki – fogalmazott az újságíró. Pedig van Orbán Viktornak feletesse, csak te ezt nem érted Paul Lendvai. A népfelség a világban és az anyaországban élő 15 millió magyar akiket szolgál Orbán Viktor – nem a nagyhatalmakat szolgálja, mint a balliberáliskormányok. Ezért gyűlölitek ti oly nagyon …

 

Nincs az olyan ügyeknek, mint például a Pharaon-ügy következménye, vissza kell állítani a fékeket: a Legfelsőbb Bíróság, az ügyészség, a sajtó függetlenségét mindehhez- vélekedett Paul Lendvai az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Szerinte ennek a rendszernek az alapja a pénz, a tőke és a felhalmozás.

Nehéz megérteni, mi történt Orbán Viktorral- mondta. Különleges szisztéma, és különleges ember. Olyan erős hatalmi pozíciója van Orbánnak, mondta Lendvai, ami senkinek nem volt a XX. században. Kádár felett ott voltak a szovjetek, Orbán fölött úgy tűnik nincs senki- fogalmazott az újságíró.

Paul Lendvai szerint szerencséje is van Orbánnak, mert egy teljesen széteső ellenzék van körülötte, a közvetlen környezetében senki nem vitázik vele, és szerinte a külpolitikában is szerencsés, például Trump győzelmével.

atv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: