A Jobbik szerint „csak golyóval lehet kilépni a nemzeti radikalizmusból”

Egy frissen előkerült felvétel szerint a párt a Facebookot zsidó szervezetként állította be – Az Új Magyar Gárdával ünnepelt a Jobbik alelnöke+AUDIO

MH – 2017.11.18. 12:34

Toroczkai László és Magvasi Adrián, a jobbikos Alfahír főszerkesztője egy rádióadásban viccelődtek a közösségi médián.

A nemzeti radikalizmusból csak „golyóval” lehet kilépni Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője szerint. Toroczkai László, a Jobbik jelenlegi alelnöke lezsidózza a Facebookot, majd egy másik jobbikos Nosebooknak nevezi a közösségi oldalt a mandiner.hu által közzétett újabb hangfelvételen.

A hanganyagban Magvasi Adrián, a jobbikos Alfahír főszerkesztője, a Jobbik XIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje szerint a nemzeti radikalizmusból csak golyóval lehet kilépni.

Az Új Magyar Gárdával ünnepelt a Jobbik alelnöke
Szombaton Sneider Tamás, a Jobbik – pályáját szkinhedként kezdő –  alelnöke és Lukács László, a párt országgyűlési képviselője együtt ünnepelt Kónyi-Kiss Botonddal, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnökével és Mészáros Istvánnal, az Új Magyar Gárda főkapitányával – írta meg a Hatvan Online-ra hivatkozva az Origo. Sneider Horthy Miklós bevonulására emlékező rendezvényen vett részt Kenderesen, az esemény programtervét Facebook-oldalán is közzétette a politikus.
Érdekes, hogy a Jobbik két országgyűlési képviselője, akik közül az egyik a párt alelnöke is, nyíltan közösséget vállal azzal az Új Magyar Gárdával, amelyet két napja tagadott meg a párt elnöke, Vona Gábor, a Spinoza Házban, a budapesti belvárosi liberálisoknál tett látogatása során.

Toroczkai László: Már nincs erre idő, igazándiból beszélhettünk volna arról is, hogy tegnap az egyik ilyen közösségi oldal – vagy nem is tudom, hogy minek hívják az ilyen zsidó Facebookokat – azon köröztettek több ezer embernek elküldve egy írást, amit egy úgynevezett volt nemzeti radikális írt. Egyébként nagyon érdekes, hogy hogy lett valaki volt nemzeti radikális, tehát, hogy lehet kilépni. Tehát a hazafiságból, hogy lehet kilépni egyik pillanatról a másikra. Na, mindegy, ebbe most ne menjünk bele…

Magvasi Adrián: Golyóval.

Toroczkai László: Ahol az egy dolog…

Zagyva György Gyula: Nem minden esetben.

Magvasi Adrián: Igen, és azért annyit tegyünk még hozzá – zárszóul –, hogy mikor kérdeztük Gyurit (szerk.: Budaházy György), hogy mit lehetne tenni, akkor mondta azt, hogy tiltakozzunk minél hangosabban. Úgyhogy erre kérünk mindenkit – akkor Gyuri nevében is –, hogy holnap, aki tud, az is jöjjön, és aki nem tud, az is jöjjön fél hatkor a Fidesz székháza elé.
Balasi András: Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.

Magvasi Adrián: Jaj Istenem… Ez ám a zárszó, köszönöm! Ebből hogy dumáljam ki magam? Na, mindegy.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: