Pénzt kér a Momentum

A Momentum Mozgalom Facebook-oldalán arra kérte híveit, anyagilag támogassák pozitív kampányukat.

Segíts és támogasd adományoddal a Momentum pozitív plakátkampányát! 

– így kuncsorognak most azok, akik olimpiaellenes megmozdulásaikkal kerültek a köztudatba. Mennyire pozitív kampány volt az is! 

 

 

„A »Soros-tervről« szóló konzultációját hirdeti országszerte a kormány, de mi nem hagyjuk szó nélkül, hogy gyűlölettel lepik el az utcákat. Pozitív plakátkampányt indítunk, hogy megmutassuk: nem adjuk a jövőnket!” – írják oldalukon.

„Segíts és légy részese annak, hogy pozitívra változtatjuk az utcák képét!” 

– fogalmaznak Fekete-Győr András pártjánál. Egyúttal emlékeztetnek, korábbi hasonló akciójukra 11 millió forintot sikerült összetarhálniuk, így 455 helyre ragaszthatták ki „Indítsuk be Magyarországot!” plakátjaikat.

Leírják a számlaszámot is, ahová utalhatnak azok, akik nem tudnak annál hasznosabb, nemesebb célt elképzelni, mint hogy Fegyőréknek plakátokat vegyenek, de mindezen felül részletesen kifejtik, mennyi az annyi:

Mire lesz elég az adományod? 5.000 forintból már egy négyzetméternyi plakátot is megfinanszírozhatsz. Nagyjából 50.000 forintért pedig egy egész óriásplakáttal járulhatsz hozzá a kampányhoz. 

Legutóbb Karácsony Gergely sírta tele Facebook-oldalát azzal, hogy támogassák miniszterelnök-jelölti kampányát, mert nekik nincs pénzük.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmomentum.mozgalom%2Fposts%2F963756613766154&width=500

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmomentum.mozgalom%2Fvideos%2F963790840429398%2F&show_text=0&width=560

-EN-

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: