TGM A SZÓLÁS SZABADSÁGA ELLEN

 

Ha olvasta volna, mit mondott Orbán Viktor, amit még az index.hu is megírt: „Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba. Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni.”

vagy

„a magyar ember szereti a gyerekeket, és az elesetteket mindig szívesen segíti, de annyit hazudoztak migránsügyben, hogy ha azt mondják, hogy gyerekek fognak jönni, arra azt mondja a magyar, először gyerekek, aztán a szülők, aztán családegyesítés, és ott vagyunk a bajban. Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.”…

Ha olvasta volna TGM a fenti mondatokat, nem hazudozna össze-vissza a hvg.hu-n.

Itt a TGM-i értelmezés (a fenti ferdítésével): …az őcsényiek törvénysértő, jogtalan magatartásában ő, aki mint képviselő és mint kormányfő, az alkotmány és a törvények megtartására esküdött föl, „nem talál semmi kivetnivalót”.

20000

TGM tehát – és a teljes ellenzék – hangosan és érthetően kifejtheti (ferdített) véleményét – itt éppen a HVG szebb napokat megélt felületén -, de a miniszterelnök, az bezzeg „szélsőjobboldali diktatúrát” építi, ha kijelenti, az őcsényieket is megilleti, nem az erőszak, nem a jogsértés, de a hangos véleménynyilvánítás joga.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: