Gorka Sebestyén: Trump beszéde a nemzeti szuverenitás újjászületéséről szólt

2017. szeptember 21. 09:58

NEW YORK, 09:58

Trump elnök volt tanácsadója beszélgetett többek között az ENSZ-ről, a globalizmusról és a nemzetállamokról.

Gorka Sebestyén először is sajnálatát fejezte ki aziránt, hogy az ENSZ, amely a globális békét és stabilitást volt hivatott elhozni a 60 millió áldozatot követelő második világháború után, globalista mantrák csarnokává vált.

Fotó: AFP

Trump beszédével kapcsolatban Gorka úgy fogalmazott, hogy

az igazat mondta. Megnevezte az ellenségeinket, megtámadta a szocializmust, a kommunizmust. Még az Obama-adminisztráció katasztrofális iráni atomegyezményét is megemlítette.”

Gorka Sebestyén emellett örömét fejezte ki abban, hogy a beszéd írója sikeresen átügyeskedte a beszédet az adminisztráció Trump-ellenes elemein.

Ez a szuverenitás újjászületése. Erről szólt az elnök tegnapi beszéde. A nemzetállam szuverenitásának visszaállításáról.”

Leszögezte: attól, hogy Steve Bannonnal együtt elhagyta a Fehér Házat, nem fog Trump ellen fordulni, épp ellenkezőleg: a Make America Great Again Coalition tagjaként erősíteni kívánja Trump bázisát.

Fotó: AFP

Ugyanarról szól ez a kezdeményezés, mint a Brexit, amely elutasította a brüsszeli bürokratákat. Mi azoktól az emberektől kívánunk megszabadulni, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak a szavazópolgároknál.”

Végezetül kitért az ellenoldal álláspontjának vizsgálatára, példaként említve Hillary Clintont is.

Az ellenoldal azt mondja, a határokat el kell törölni. Fel tudjuk fogni, ez milyen következményekkel járna? Mit jelent az, hogy brit vagy amerikai? Mit jelent az ország alapító dokumentuma, ha nincsenek határok?”

– fejtegette Gorka Sebestyén, aki végezetül leszögezte, hogy pontosan emiatt, a demokrácia túlélése miatt kell a bürokrata, globalista mocsarat lecsapolni – idézve ezzel Trump kampányszlogenjét.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: