BEVÁNDORLÁSPÁRTIAK, KERÍTÉST BONTANI VÁGYÓK FIGYELEM!

Egy nemrégiben nyilvánosságra hozott ún. terrortérkép Magyarországot több európai uniós országgal ellentétben a béke szigeteként ábrázolja. Ez bizonyíték arra, hogy sokkal biztonságosabb hazánkat választani úti célként az idegenforgalmi főszezonban is.

Nyugat-Európával ellentétben mifelénk tökéletes biztonságban pihenhetnek a hozzánk látogató turisták és persze azok a honfitársaink, akiknek nyaralásuk, pihenésük célja is Magyarország. Például a Balaton vagy a Velencei-tó partján teljes a biztonság még a több ezer ember által látogatott könnyűzenei koncertek alkalmával is, miközben Manchesterben sajnálatos módon ez már nem volt elmondható.

A biztonságnak, nyugalomnak és békének pedig nemcsak a turisták a haszonélvezői, hanem a vendéglősök, szálloda- és más szálláshelyek tulajdonosai, üzemeltetői is, akik így a korábbiaknál is sikeresebb szezont tudhattak magukénak.

Guller Zoltán a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója közölte, hogy csak júliusban a külföldiektől származó szállásdíj-bevételek megdöbbentő mértékben, 30 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest.

A vezérigazgató a Smith Travel Research által nyilvánosságra hozott adatokról is beszámolt, melyeket a turisztikai szakma is ismer és elismer. Ezek szerint a vizes vb-re, illetve más eseményekre hazánkba érkezett turisták elégedettségi mutatója is kiemelkedően magasnak bizonyult.
Ebben is nyilvánvalóan hatalmas szerepe van a biztonságnak, amely – mondjuk ki nyugodtan – egyértelműen a kormány politikájának köszönhető.

Nem titkolt szándékunk, hogy a nyilvánosságra került adatok a kerítést bontani szándékozókhoz és az ellenőrizetlen bevándorlást támogatókhoz is eljusson!
Nézzék meg a számokat és gondolkodjanak el egy lebontott kerítés, vagy betelepített tízezrek következményén.
Ilyen eredményekről, ilyen közbiztonságról beszélnénk most?

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: