FEGYŐR ROSSZ TÉTELT HÚZOTT RÓNAINÁL

Próbálom komolyan venni Fekete-Győr Andrást, de az ATV-ben épp olyan volt, mint egy érettségiző, aki rossz tételt húzott. Ült Rónai Egon tanár úrral szemben, az Árpád-kori magyar társadalom rétegződéséből (basszus, súgjatok!) kellett volna felelnie.

Őőőő, izé, hát, hogyismondjam? Már az elején látszott, hogy a kegyelemkettes a cél, Fegyőr Bandi nagyokat hasal, Rónai szája sarkában elnéző mosoly: Kisöpritek az orosz ügynököket? És mégis hogyan? Á, mindegy is. Ez nem a Magyar Narancs címlapja, haver!

 

momentum-Fekete-Győr-András

Az a lényeg, hogy jól sikerült ez a kis utcanév átragasztás. Eljött az egész osztály, András? Mind a 32-en, még a lányok is! Ez derék. Nagyon összetartó kis közösség vagytok. És amúgy mikor kerültök kormányra? Már jövőre? De szuper! És hogyan fogtok kormányozni? Aha, aha. Izgi. És kivel léptek koalícióra, Bandi?

És ekkor Fegyőr Andris fullba tolta a hadoválást. A Jobbikkal nem tudja, hogy lesz-e koalíció, de ha lesz is, akkor biztosan nem, mert a Jobbik múltja miatt nem lesz. Az LMP-t meg még nem ismerik olyan jól, mint a Fideszt, akikkel biztos nem lépnek szövetségre, szóval lehet, hogy tuti nem valószínű.

Köszönjük András, hogy bejöttél a stúdióba, ne felejtsd itt a papírcsákódat!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: