Botka főtanácsadója megfenyegette a magyar népet

Lengyel László, aki Botka László egyik legfőbb tanácsadója a balliberális HVG hasábjain üzent a magyar népnek: “Rosszul áll a szénájuk Kelet-Európa illiberális országainak a megerősödő francia–német együttműködés erőterében. Kérdés, hogy Macron és Merkel kitaszítják-e Európából a renitenseket, vagy sikerül megváltoztatniuk őket. A lengyel és magyar választóknak, politikusoknak pedig fel kell fogniuk, hogy már csak egy lépésre vannak Európa peremétől.”

Lengyel írásában minden benne van, hogy a magyar társadalom miért utálta meg az SZDSZ nevezetű formációt és lökte a politika szemétdombjára. Ha beledöglesz is átalakítalak – ez a lengyeli jelszó az 1980-as évek óta. Másrészt pedig, amit az EU-ban csinálnak az csak jó lehet, és ha nem követjük, akkor a sötét középkorba süllyedünk vissza. Nem értem, hogy ezek az emberek, akiknek minden jóslatuk megbukott az elmúlt évtizedekben, miért nem tudnak szakítani ezzel a liberális gőggel? Miért gondolják azt, hogy csak nekik van igazuk, és mindenki más hülye?

Lengyel László ismét jól megmondta
Lengyel László ismét jól megmondta

Valahol talán itt lehetne megfogni a 2018-as választások igazi tétjét. Ha a balliberális elit zsinórban harmadszor is vereséget szenvedne, akkor talán lehet ezek az emberek végleg a háttérbe húzódnának és nem kellene minden héten a liberális nyafogásaikat olvasnunk különféle termékek hasábjain. Érthetetlen, hogy magukat komolynak tartó sajtótermékek, miért adnak felületet már nagyon sokszor megbukott és lejáratódott embereknek, de ez legyen az ő bajuk.

Lengyel László egy személyben szimbolizálja a teljes magyar balliberális oldalt. A másokhoz való igazodás mindenhatóságában hívő személyt, aki csak arra képes, hogy a nyugati érdekkörök által megszabott feltételeket visszaböfögje az embereknek. Csak akkor fejeződik be a rendszerváltás végleg Magyarországon, ha ezek a hivatásos megmondóemberek végleg távoznak a magyar közéletből, és csak maguk szórakoztatására írják majd “remek” könyveiket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: