Már meg is kezdte hadjáratát a legújabb Soros-szervezet Magyarország ellen

2017. augusztus 8. 21:28

Nemrég írtuk meg, hogy az Indexes örömujjongás közepette hadrendbe állt Soros-szervezet gőzerővel dolgozik azon, hogy a jövőben keresztbe tegyen a magyar kormánynak. Itt is rá az első bizonyíték. 

A Liberties nevezetű Soros-gittegylet angol nyelvű honlapja szerint nemrég levélben keresték meg a Magyarországot, illetve a magyar kormányt már antiszemita hangulatkeltéssel is megvádoló Frans Timmermanst, kérve, hogy az Európai Bizottság haladéktalanul indítson kötelezettségszegési eljárást a civiltörvény kapcsán a magyar kormány ellen.

Fotó: AFP

A levél egyébként július 11-én kelt, 2 nap múlva pedig a bizottság kötelezettségszegési eljárást indított hazánk ellen a civiltörvény miatt.

A Liberties szerint azonban ez az intézkedés kevés, ezért egyenesen felszólították az Európai Bizottságot, hogy hozza működésbe a jogállamiság keretrendszert Magyarországgal szemben. További óhajuk, hogy az Európai Parlament a Tanáccsal közösen hozzon intézkedéseket az uniós törvények végrehajtásáért és az EU alapvető értékeinek érvényesítéséért küzdő civil szervezetek támogatására – írja a Magyar Hírlap.

Érdekességképpen említsük meg még, hogy a Liberties, azaz az európai szabadságjogi unió kezdeményezéséhez aláíróként csatlakozott Kapronczay Stefánia, a TASZ jelenlegi ügyvezető igazgatója és Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: