Bayer Zsolt: Niedermüller, te barom!

Balliberális portálok után a Gyurcsány-féle DK is kiakadt Bayer Zsolt múlt szerdai tévéinterjúján, amelyben markáns véleményt fogalmazott meg a migránsok Európára zúdítását propagáló Ferenc pápáról, és lehetőségként arról is beszélt, eljöhet az idő, amikor egész Közép-Európának ki kell majd lépnie az unióból. Ezután a DK-s Niedermüller Péter azzal ekézte Bayert, hogy nyilván egyeztette a véleményét Orbán Viktorral. Bayer vasárnapi blogbejegyzésében viszont ezt visszautasította, és Niedermüllert is keményen kiosztotta.

Jelentős zajongást keltett balliberális berkekben a miskolci televízió múlt szerdai Helyzetkép című adása, amelyben Bayer Zsolt, a Magyar Idők publicistája kendőzetlen véleményt mondott Ferenc pápa migránspolitikájáról és Frans Timmermans meg a többi brüsszeli bürokrata ámokfutásáról. Bayer többek között azt mondta:

Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy Ferenc pápa nem véletlenül lett pápa néhány évvel ezelőtt. Nincsenek véletlenek, ez sem véletlen.

Bayer kiemelte: miután Ferenc pápa állást foglal politikai kérdésekben, és a migráció témakörében beállt az európai vezetők mögé, ezzel politikai reakciókat vált ki, és nem takarózhat azzal, hogy ő szent és sérthetetlen. Igenis kritizálható, amiket politikai téren mond. Ráadásul a pápa szembe megy az európai emberek többségének akaratával, akik a legfrissebb felmérések szerint torkig vannak a bevándorlókkal. Bayer szerint sem a pápának, sem Brüsszelnek nem fog menni, hogy ráerőltesse a migránsokat Európára. „Európa népei ébredeznek, egyre többen látják be, hogy ez így nem fog menni” – fogalmazott a publicista, majd kiemelte (a videón 8:06-tól):

Szóval beszélhet a pápa ilyeneket, ismételgetheti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait ugyanolyan kretén módon, ettől ő még a pápa marad, ettől ő még Vatikán állam feje marad. De ebben a kérdésben; 1: nincs igaza; 2: az európai polgárok nem azt akarják, amit ő mond; 3: én értem, hogy semmi köze Európához, nincs európai identitástudata, sőt ő maga is egy migráns, mert Argentínában szinte mindenki az, ezt én mind értem, de ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az isteni kinyilatkoztatás ebben az ügyben. Egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen is kell hozzá viszonyulni, még akkor is, ha ezt speciel őszentsége a pápa mondta.

„HÜLYÉNEK LENNI A LEGKÖNNYEBB”

Arra  a kérdésre, megbuktatható-e a pápa, a publicista azt felelte: ha elődjét, Ratzingert lemondathatták, akkor Ferenc is megbuktatható, és ennek „fölöttébb itt is lenne az ideje”. Majd (14:34-től) úgy fogalmazott:

Arról beszélünk, hogy pápa őszentsége, mint egy ilyen derék liberális, genderben hívő marha, beírja a twitterére, hogy a menekültek a mi nővéreink, meg húgaink, meg öcsikéink, akik menekülnek a nem tudom én, mi elől. Ó, hát persze. Ma a „menekültek” kilencven százaléka gazdasági „menekült”.

Bayer Zsolt föltette a kérdést: „Mi a terv? Az a terv, hogy akinek nehéz élete otthon, az idejön Európába, és itt mi majd elintézzük, és eltartjuk?” Szerinte ezzel másfél-két évtized alatt le lehet rombolni az európai kultúrát és civilizációt, és nyomorba lehet dönteni egy egész földrészt.

És akkor pápa őszentsége majd boldogan kiáll a Szent Péter téren az erkélyre – ugyan már csak muszlimok fogják körülvenni –, és akkor majd elmondhatja, hogy szervusztok drága húgaink és nővéreink, örülök, hogy itt vagytok, és most már mi mindannyian szegények vagyunk. Hülyének lenni a legkönnyebb, és ez a pápára is vonatkozik.

„ÓTVAROS DISZNÓÓL”

Bayer Zsolt kemény szavakkal bírálta Európa egyes vezetőit, például Frans Timmermanst, az Európai Bizottság első alelnökét is, és Brüsszel őrült szándékai kapcsán a következőket mondta (19:33-tól):

Nehezen mondom ki, de ha minden így marad, ahogy most kinéz, akkor Közép-Európának lehet, hogy mégiscsak egyetlen útja marad: ott kell hagyni az uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, oszt kell magunknak csinálni Európa közepén egy saját régiót, azok [mármint Timmermansék] meg ottan rohadjanak meg. Ötleteljenek hétfőről keddre, keddről szerdára. 

Timmermans kapcsán még azt is hozzátette: „nehéz eldönteni, hogy teljesen hülye, vagy gazember. Vagy lehet, hogy a kettő együtt”. Majd kőkeményen kiosztotta őt, amiért a napokban gyalázatos módon összehasonlította az 1956 utáni magyar menekülteket az afrikai, ázsiai gazdasági migránsokkal. Emlékezetes, Timmermans volt az, aki leantiszemitázta Orbán Viktort, amiért áprilisban az Európai Parlamentben a magyar miniszterelnök Soros György pénzügyi spekulánst pénzügyi spekulánsnak nevezte.

VIHAR A BALLIB BILIBEN

Bayer Zsolt véleménye jókora felzúdulást váltott ki a magát a szólás- és véleménynyilvánítás fölkent bajnokának hirdető ballib oldalon. Az esetről először a 24.hu írt hüledező cikket „Bayer lemarházta Ferenc pápát, a magyar katolikus egyház hallgat” címmel. (Mintha a katolikus egyháznak bármi tennivalója lenne egy politikai véleményt nyilvánító publicistával szemben. Persze, ha az egyház megszólalna mondjuk egy balliberális megmondóember vallásgyalázása kapcsán, akkor hatalmas vihart csapnának mondván, a papok ne politizáljanak). Majd jött a többi kisebb-nagyobb ballib lap is, és ők is fölhorgadtak Bayer szavain. (Érdekes, hogy mióta az ultraliberális Ferenc a pápa, a ballibek lelkesen védik őt, „Őszentségének” nevezik, és furcsállják, hogyan meri őt bárki kritizálni. Miközben a korábbi, konzervatív pápákat ugyanezek a ballib közéleti személyiségek bőszen szidalmazták…) A fölháborodók sorát Niedermüller Péter, a Gyurcsány-párt EP-képviselője, Soros György megbízható embere zárta, aki vasárnapi közleményében többek között a következőket írta:

A Fidesz ismét lelepleződött. Orbán haverja, az 5-ös számú fideszes párttagkönyv birtokosa túl azon, hogy egy tévéműsorban minősíthetetlen hangnemben gyalázta Ferenc pápát, egy hírértékű mondatot is öklendezett. „Ott kell hagyni az Uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg!” – fröcsögte Orbán cimborája. Ebből a cizellált mondatból azért kiderült, hogy a Fidesz ki akarja léptetni az országot az Európai Unióból, ki akar lépni a szabad, vízum nélküli utazást biztosító schengeni övezetből, és hogy kerítést akarnak húzni az ország köré.Bayer ezt a mondatot is nyilván egyeztette a főnökével, Orbán Viktorral, így a Fidesz hivatalos álláspontját ismertette a magyarokkal. A Demokratikus Koalíció szerint a 2018-as választás tétje: Orbán vagy Európa?

„NIEDERMÜLLER, TE BAROM!”

Bayer Zsolt tegnap blogbejegyzésben reagált Niedermüller szavaira. Ebben visszautasította, hogy egyeztetett volna Orbánnal, mert ilyet soha sem tett. Vagyis a DK hazudik, és magából indul ki – mondta, hozzátéve:

Fenntartom, amit az ominózus adásban mondtam: Eljöhet az az idő, amikor nem lesz más választásunk, mint kilépni az Unióból. Például akkor, ha az Unió bármi áron és akár erőszakkal, fenyegetőzéssel ránk akarja kényszeríteni a migránsok befogadását. Igen, ez lehet a választóvonal a bennmaradás és a kilépés között. Amúgy ezzel semmi mást nem mondtam, mint a lengyelek többsége, miképpen kiderült egy közvélemény kutatásból. Ez a véleményem, a saját véleményem, nem a Fideszé, és nincsen senkivel egyeztetve.

Majd Niedermüllernek címezve a következőket írta:

az a szabad utazás, amiről beszélsz, már nem létezik, tudod Niedermüller, te barom! Nem létezik, mert a brüsszeli idióták, a hozzád hasonló gazemberek miatt az Unió belső határain állítják vissza az ellenőrzéseket, így aztán időről-időre órákat lehet ácsorogni például a magyar-osztrák határon. Többet, mint a Kádár-rendszer végnapjaiban. Mondom, miattad meg a kretén politikátok, no és persze a beözönlés miatt, amit ti olyan nagy erővel támogattok és üdvözöltök. Hogy legyetek átkozottak!

Videó: Youtube/MINap online. Vezető kép: Youtube/PS

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: