2017. június 29.

Egy… két… há: SIVALKODJATOK!!!

Ahogy azt korábban megírtuk, a szerdai napon a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának jegyzője ideiglenesen bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra Kioszkot és Auróra Kertet.

Mint ismert, az Auróra utca 11. szám alatt működő Auróra Kioszk nevű helyen a rendőrség június 10-én razziát tartott, melynek során tizenöt vendéget állítottak elő. Az eset kapcsán kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, és ezzel egyidejűleg kezdeményezték a hely bezárását.

A józsefvárosi lakosok is fellázadtak az Auróra ellen: korábban a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület nevű civil szervezet kérte a Józsefvárosi Önkormányzatot, hogy zárják be a helyet.

A jegyző a nyomozóhatóság kezdeményezésére, egyidejűleg engedve a lakossági nyomásnak, közbiztonsági érdekből a büntetőeljárás befejezéséig, de legfeljebb 1 év időtartamig a helyet bezáratta.

Természetesen egyből beindult a liberális hiszti, Fodor Gáborék védelmükbe vették az előállított drogfogyasztókat is. A liberális párt szerint “az Auróra egy olyan közösségi tér, ahol olyan gyakorlatokon dolgoznak, amelyek elősegítik Magyarország demokratizálódását”.

De itt még nincs vége a sztorinak: csütörtök reggel fél 10-re páran tüntetést szerveztek a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalhoz, ugyanis szerintük a bezárás jogszerűtlen. A szervezők amúgy nem lehetnek igazán képben, ugyanis szerintük ma SZERDA van. Legalábbis ez derül ki az esemény leírásából:

Az eseményt eddig 52-en jelölték vissza, bővebb infó ITT.

És hogy borzoljuk az idegeket, íme egy szokásos Gulyás Márton-hiszti az Auróráról. Jó szórakozást!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fslejmpolitika%2Fvideos%2F1846926492301919%2F&show_text=1&width=560

 888.hu