FOHÁSZ A POFONÉRT

Nemzetfroclizó továbbképzést tartottak a napokban a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában. Az utcai randalírozásokra szakosodott bajnokok az őszre ígért, újabb balhésorozat miatt határozták el a közös felkészülést – mégse mindegy, milyen szisztéma szerint dúlják majd föl a különféle intézményeket.

A tréning mottója: hogyan provokáljuk környezetünket a törvényesség határán egyensúlyozva úgy, hogy a kivonuló rendőrség látványosan beavatkozzon. Az ismert szabadságharcosok közül szinte mindenki megjelent az edzőtáborban, így Gulyás Márton dobóatléta is, aki a Sándor-palota tavaszi ostrománál egy festékespalackot próbált az épületre hajítani, de nem tudta eldobni odáig. (A tápos ifjú a napokban egy frappánsnak szánt videoklippel is jelentkezett; az összeállításban ismert személyiségek – Gálvölgyi János, Csintalan Sándor, Zagyva György Gyula, Hajós András és még néhányan – mondtak eszement ökörségeket; azóta is rajtuk röhög a magyar lakosság.)

Ott volt a gyakorlatozó rohamcsapatban a Fidesz-székházostrom egykori frontembere, Misetics Bálint is, aki talán a legesélyesebb arra, hogy arrogáns fellépéseinek végén (amikor elégedetten körbetekint: „Na milyen voltam?”) orrba vágja egy járókelő.

A Soros-jogvédők (Magyar Helsinki Bizottság, Migration Aid stb.) mellett a kapcsolati hálón persze felbukkan az Ökotárs, a TASZ, a Mérték Médiaelemző Műhely és a Háttér Társaság is. (Külön kuriózum a K-Monitor portál, amelynek alapítója az a pajkos Léderer Sándor, aki társaival annak idején lefűrészelte a városligeti Regnum Marianum-templom helyén álló emlékkeresztet.) Kell egy csapat!

Mindnyájuk leghőbb vágya: pofozza már végre fel őket egy fölzrikált magyar rendőr.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: