GULYÁS A JOBBIK LEGÚJABB CSODAFEGYVERE

Egy 2016. augusztus 26-i hír szerint: „Lapátolni küldte a Tiszavasváriban önkéntes közmunkát végző Gulyás Mártont Zagyva György Gyula. Az aktivista szerint teljesen értelmetlen az a munka, amit vele végeztettek.”

2017. június 5-i Gulyás-féle (vagy jobbikos?) kampányvideóból: „Mekkora baj lehet a választási rendszerrel, ha a Zagyva Gyula eljött a Gulyás Márton videójába szerepelni?”

Minden bizonnyal most éppen Zagyva György Gyula végez teljesen értelmetlen munkát Gulyásnak, ahogy a sorba beálló, szebb időket megélt Pörzse Sándor is…
A választási rendszert jelenleg éppen az a Jobbik (na meg a Gulyás&Co.) szeretné megváltoztatni, amelyik lassan már a kisebbség bizalmát is képtelen elnyerni.

 

14761210243290301_original

Már csak az a kérdés, ebben az esetben ki, milyen környezetben teszi szalonképessé éppen a másik felet, a Jobbik Gulyást, vagy Gulyás a Jobbikot?

Írjuk le a további forgatókönyvet?

A témában megszólalnak majd az „értelmiségek”, „konzervatívok” és liberálisok egyaránt, jönnek a publicisztikák, a hazai (és nemzetközi) médiaroham, majd a „civilek” , a TASZ, a Magyar Helsinki Bizottság, na meg az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet… akik mind-mind megkérdőjelezik a választási rendszer, majd a választások legitimitását, persze ha nem az ellenzék nyer. (Ismerős 2010-ből? na és 2013-2014-ből?)

Várjuk Vona és Gulyás közös tüntijét!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: