A Momentum lábbal tiporta a sajtószabadságot, mégis mindenki hallgat róla

2017. május 18. 17:00

Suhognak az 1918-1919-es törikönyv lapjai. Hiszen legutóbb akkortájt történtek ilyen incidensek.
web760

Ma a momentumos “nehézfiúk” betörtek az Origo szerkesztőségébe, ahol kérdőre vontak egy újságírót. Nevezetesen Kovács Andrást. Az incidens után eddig egyetlenegy baloldali, urambocsá liberális sajtótermék sem állt ki Kovács mellett, még csak nem is írnak az Origo szerkesztőségének a megtámadásról. Ismét elővették a jó öreg kettős mércét, és szerkesztőségileg úgy döntöttek, hogy elhallgatják a hírt.

Megkerestük Gábor Lászlót, az Origo főszerkesztő-helyettesét, aki elmondta:  

Ez eddig a legerősebb támadás a sajtó ellen, ez nem etikai, hanem jogi kérdés.”

Mivel a sajtószabadság elleni durva és agresszív támadásról a 444-index-hvg tengely nem adott hírt, ezért feltételezzük, hogy a jogvédelem felkent egyházaként működő TASZ sem hallott még róla. Hiszen ezidáig egyetlen árva szóra sem méltatták az Origo székházának a megtámadását. Cikkünk megírása előtt megkerestük a TASZ-t, illetve a Mérték Médiaelemző Műhelyet, hiszen mindketten azt állítják magukról, hogy ők a sajtó- és a véleményszabadság elkötelezett támogatói. Amint válaszolnak frissítjük a cikket.

Tehát, hogy tisztán lássunk: azok a fiatalok akarják újraindítani Magyarországot, akik a sajtó munkatársait inzultálják. Alattomosan rátámadni egy újságíróra és a munkahelyén számonkérni azért mert azt írja amit, ez bőven kimeríti a sajtószabadság korlátozását. Sőt, a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozzák, hogy Kovács András szégyelli már magát – mely enyhén szólva is felháborító.

Mi ez, ha nem megfélemlítés?

Kedves liberális barátaim, nem érzitek a sajtó szabadságának a csorbulását? Nem látom a Momentumot kérdőre vonó cikkeket, sőt, még egy beszámolót sem vagytok képesek írni.

Tehát a liberális olvasók és médiamunkások szemet hunynak afelett, hogy a kedvenc pártocskájuk ráront egy magánszerkesztőségre azért, mert nem tetszik nekik az, amit róluk írnak?

Igaza van tehát a Momentumnak, ideje lenne elbeszélgetnünk.  

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: