MEGJELÖLTÉK BAYER ZSOLTOT

Bőtös Botond az általa áhított munkatáborokról és egy fórumon elkövetett „Bízom abban, ha megbuktok, néhány napig még nem áll helyre a demokrácia, és az ilyen alakok testét az árok partjáról lapátolják majd fel egy IFA-ra.” mondatáról elhíresült blogger.

Bőtös-Botond

Bőtös talán abban bízik, hogy elvtársai majd lefogják neki, akit el akar intézni. (fotó:facebook.com/Bőtös Botond)

 

 

 

 

Az atlatszo.hu, azaz Bodoky Tamás főszerkesztő (fentiek miatt tán?) felkérte, hogy számoljon be az ominózus hétfői Bayer-féle kávézásról.

Maga az írás valójában Bayer PR-nak is megfelelne, hiszen nem kevesebb, mint 13 alkalommal szerepel benne publicistánk vezetékneve, így szóra sem volna érdemes, ha agymenése eredményeként nem vonná le a sommás következtetést:

„…szerintem Bayert nem betiltani kell vagy megbüntetni, hanem világos és érthető szavakkal és a digitális tér új típusú aktivitásának eszközeivel megjelölni…” Nem oly távoli a történelmi kor, amikor jelöltek meg embereket. Megdöbbentő hát, hogy létezik ma portál, amely ilyen felhívást publikál, még úgy is, hogy az atlatszo.hu-ról van szó.

Érvényes ez továbbá akkor is, ha a felszólítás, a „megjelölés” okaként maga a blogger a „védekezést” hozza fel, miközben magából a karaktergyilkosságnak szánt cikkből sugárzik a gyűlölet, címkéző, intoleráns hangneméből érezhető, hogy írása közben ismét csak munkatáborról, vagy testeket szállító IFA platóról álmodozhatott a szerző…

Kíváncsian várjuk Bőtös „megjelölési” felhívásának eredményét, de közben lehet fogadásokat kötni arra, vajon mondjuk a TASZ, na meg a teljes ballib média Bayer mellé áll-e, kiveti-e magából Bőtöst?

A teljes cikk itt olvasható.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: