Itt a simicskásított Jobbik terve: “Az MSZP után a Fideszt is ki kell nyírni”!

A Fidesz kinyírásáról beszél a Jobbik egyik vezető politikusa, Sneider Tamás azon a hangfelvételen, amelyet az Echo Tv Informátor című oknyomozó műsora hozott nyilvánosságra pénteken. A párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés alelnöke egy eddig soha nem hallott 2014-es hangfelvételen azt mondja, hogy az MSZP kinyírása után a nagyobbik kormánypárton a sor, bár az “keményebb dió lesz”. A Jobbik és Sneider terveinek megvalósítását az Orbán Viktorral szemben totális bosszúra szomjazó Simicska Lajos is segítheti, az oligarcháról ugyanis már korábban kiderült, hogy a szíve a Jobbikhoz húzza. Néhány napja éppen a PestiSrácok.hu adta közre azt a hangfelvételt, amelyen Sneider arról beszél, hogy vádalkuval segítene Simicska Lajos oligarchán.

Újabb kínos, botrányos és nagy mellényről tanúskodó hangfelvétel látott napvilágot Sneider Tamástól, a Jobbik egyik vezető politikusától, aki 2014-ben egy szekszárdi lakossági fórumon a Fidesz kinyírásáról beszélt. A párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés alelnöke által ismertetett jobbikos terveket az Echo Tv Informátor című oknyomozó műsora hozta nyilvánosságra pénteken. Az adásban bemutatott hangfelvételen Sneider Tamás azt mondja (A videóban a 20. perctől):

“És azért már, ha az egyik oldalt kinyírtuk – idézőjelbe mondom ezt -, majd akkor jöhet a másik. Az már keményebb dió lesz jelen pillanatban, mert nagyon erős a Fidesz, nagyon bezárja a sorait”.

A Jobbik és Sneider terveinek megvalósítását az Orbán Viktorral szemben totális bosszúra szomjazó Simicska Lajos is segítheti, az oligarcháról ugyanis már korábban kiderült, hogy a szíve a Jobbikhoz húzza.

Nem ez az első kínos Sneider-hangfelvétel, emlékezetes, május 4-én a PestiSrácok.hu adta közre azt a hangfelvételt, amelyen Sneider arról beszél, hogy vádalkuval segítene Simicska Lajos oligarchán. Sneider április 26-án egy zirci lakossági fórumon beszélt arról, hogy ha Simicska feldobja a miniszterelnököt, hogy hova kerültek a különböző vagyonok, akkor esetleg kisebb büntetéssel megúszhatja. Magyarra lefordítva: kevesebbet kell majd börtönben ülnie, Sneider nyíltan engedményeket tett a Jobbik közeli oligarcha büntetésének csökkentésére.

És azért hát egy dolgot el kell mondani: Magyarországon létezik a vádalku. Tehát, ugye, mosolyogva nézegettem különböző híradásokat, hogy ha Simicska bemártja a miniszterelnököt, akkor saját magát is tönkre fogja tenni. Lehet egyébként, nem tudjuk, hogy ő mire készül, fogalmunk sincs. Én sem ismerem, fogalmam sincs, hogy ő mit gondol. De vannak ilyen dolgai, ennek köszönhetően akár kisebb büntetéssel is megúszhatja, hogy ha feldobja a miniszterelnököt, hogy ő mennyit lopott és hogy a különböző vagyonok hogy kerültek oda hozzá – mondta Sneider.

A PestiSrácok.hu Sneider Tamást is kereste az ügyben, kíváncsiak voltunk, hogy milyen eszközökkel kívánják “kinyírni a Fideszt” és milyen segítséget kérnek vagy várnak Simicska Lajostól, de cikkünk megjelenéséig nem tudtunk beszélni a Jobbik vezető politikusával.

A Jobbik új politikája ma a parlamentben is napirendre került. A KDNP-s Hollik István a mai ülésnapon úgy értékelt: a Jobbik előző munkahete semmi másról nem szólt, mint a fenyegetésről, a gyűlölködésről és az erőszakról. Kifejtette: hétfőn Szilágyi György országgyűlési képviselő “hözöngött”, fenyegetett erőszakkal egy államtitkárt, kedden a párt hatvani elnöke, Rákócziné Lózs Csilla “ötletelt” a miniszterelnök megveréséről, csütörtökön Lukács László György országgyűlési képviselő magyarázta minősíthetetlen stílusban Szilágyi György fenyegetőzését. Hozzátette: pénteken Janiczák Dávid, Ózd jobbikos polgármesterének munkatársaival folytatott beszélgetései kerültek nyilvánosságra. A KDNP-s politikus szerint “hiába a cicás szelfik a cukiság paraván mögül mindig kilóg az agresszió”. Hollik István szerint a Jobbik gazdája “mosdatlan, agresszív és fenyegető” stílusát követi.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint nem egy egyedi esetekről van szó, hónapról hónapra találni egy-egy ügyet. De mit várunk egy olyan párttól, amelynek identitása a Kurucinfóhoz kötődik. Az előző ciklus mélypontja, Zagyva György Gyula volt – emlékeztetett, megjegyezve: “radikális kutyából nem lesz mérsékelt szalonna”.

pestisracok.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: