VIDEÓN AZ AGRESSZÍVEN VISELKEDŐ 444-ES ÚJSÁGÍRÓ

PESTISRÁCOK.HU
Visítozott és agresszív módon viselkedett szemtanúk állítása szerint a 444.hu újságírónője azon az újbudai fórumon, amin állítása szerint megrángatták és kicsavarták a karját. Halász Júlia az őt ért bántalmazás miatt rendőrségi feljelentést tett . írja a PestiSrácok.hu.

A portál birtokába került videó-és fotóanyag szerint azonban nem történt bűncselekmény. Sőt, az újságíró volt az, aki provokatívan viselkedett.

 

A PestiSrácok.hu-nak nyilatkozó szemtanúk szerint Halász már a fórumot megelőző sajtótájékoztató alatt kirívóan viselkedett. Az újságírónő – aki egyébként a zártkörű fórumra regisztráció nélkül érkezett – mit sem törődve azzal, hogy az első két sor foglalt a VIP vendégek számára, az első sorba húzott egy széket magának, majd elkezdte összeszerelni a kameraállványát.

 

Amikor kérdőre vonták, mit csinál, Halász a kamerát a rendező arcába nyomta, majd megegyeztek abban, hogy bár nem jelezte részvételi szándékát, mégis ott maradhat a rendezvényen, azzal a kikötéssel, hogy nem készíthet felvételeket. Az újságírónő fittyet hányt azonban a megállapodásra és első sorban állva kamerázott és fotózta a közönséget is. A többi sajtómunkás a terem hátsó felében, a nekik kijelölt területen helyezkedett el, egyedül ő volt az, aki az előadóval szemben, attól mindössze négy méterre álldogált, majd járkált, fotózta a közönséget, miközben többen szóltak is neki, hogy zavaró, amit csinál, de nem érdekelte.” – nyilatkozta portálunknak egy férfi, aki szerint az újságírónő egy órát töltött bent a teremben, majd az előadás végén, a kérdések előtt ment ki onnét.

A PestiSrácok.hu-nak nyilatkozó másik szemtanú a folyosón történteket idézte fel. Azt mondta, ő azt látta, hogy az újságírónő egy másik bejáraton akart visszamenni a terembe, ahol az ott álldogáló hallgatósággal keveredett szóváltásba és lökdösődésbe. Gyakorlatilag be akart törni a terembe, ezt tették szóvá az ott állók közül néhányan, ezt pedig sérelmezte a hölgy, elég emelkedett hangnemben beszélve az idősebb emberekkel is. Szabó László ekkor lépett oda és állt közéjük, gyakorlatilag megakadályozta a konfliktus fokozódását. Karon fogta az újságírónőt, aki visítozott, pedig senki nem bántotta vagy rángatta.” – meséli a férfi, aki azt is elmondta, hogy a teremből kivezetett nő sikítozását több percig lehetett hallani.

A teljes cikket a PestiSrácok.hu-n olvashatják!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: