A VILÁGELIT ÉS MAGYAR CSICSKÁI

 

A Wall Street-i globalista pénzguruk hatalma töretlenül érvényesül a világpolitikában, és csak azokat tűrik meg, akik behódolnak szándékaiknak. A meghunyászkodó vezető politikusokkal, nemzetközi szervezeti vezetőkkel, sőt egyházi főméltóságokkal együtt alkotják a világelit kasztot. Ki ismeri például Paul Singer amerikai dollármilliárdos pénzügyi befektetőt, aki 50 millió dollárért megvette Argentína államadósságának elértéktelenedett kötvényeit, hogy ezután harmincszoros árat, másfél milliárd dollárt követeljen és kapjon érte egy amerikai bíróság segítségével? Vajon hány ilyen dollármilliárdos van még G. Soros mellett ebben a Wall Street-i világformáló szándékú hatalmi elitben?

 

Screenshot_2

 

A jelek szerint hiába nyert választást Donald Trump, mert a remélt változás egyre késik, és a Wall Street-iek röhögnek a markukba azokon a százmilliókon szerte a világban, akik Trump elnökké választásával a népfelség győzelmében bíztak. Európában is késik a remélt új politika térhódítása. Megbukott ugyan az osztrák pártokrácia, de az osztrákok továbbra is a régi gárda igáját nyögik. Kudarcot vallott az olasz globalista báb Matteo Renzi is, de Olaszországba változatlanul özönlenek az Európa megszállására odavezényelt szerencsétlen milliók. Felsült a pipogya francia, antipolitikus Hollande, de már meg is találták a szintén globalista bábfigura Macronban a „méltó” utódját, aki továbbviszi a szervilis vonalat.

A német Merkel kancellár is várhatóan tovább folytathatja dicstelen pályafutását szeptemberben, mert a vele szembe állított kihívója az a politikai haramia Schulz, aki, ha lehet, még nála is rosszabb alternatíva a német választóknak, és a valódi változást jelentő AfD még felkészületlen a kormányzati feladatra. Az Európai Unió mindenben hitelét vesztett bürokrata vezetői változatlanul és rendületlenül kiszolgálják amerikai globalista gazdáikat, cserébe a világelitbeli klubtagságukért. Semmit sem jelent nekik, hogy Európát tönkreteszik, lényegében felszámolják a bevándoroltatott milliókkal, akikkel kitakaríttatják az európai őslakosokat. Addig is, elterelő hadműveletként, uszítanak Putyin ellen, bökdösik, ébresztgetik a szunyókáló orosz medvét, és az illegális migránsáradat balkáni útvonala biztosítása érdekében kaotikus, polgárháborús állapotokat generálnak a térségben.

Jól érzékeli ezt a helyzetet a hazai ellenzékinek nevezett alakulatok egyre gyarapodó sokasága. Ők már szemmel láthatóan nem is bíznak abban, hogy demokratikus választások útján kormányra kerülhetnének. A magyar nép nem is játszik szerepet a terveikben, csupán eszközként használják az embereket a kormánybuktató szándékukhoz. Nem a kormányzással járó felelősségnek, sokkal inkább a világelit elvárásainak kívánnak megfelelni, minden törekvésük ehhez az erőhöz tartozni és általa hatalomhoz jutni.

A világelitnek útjában van az Orbán-kormány, mert akadályozza az Európa leigázására szőtt tervük megvalósítását. A hazai Orbán-ellenes tábor meg is tesz mindent, és még annál is többet, hogy teljesítse globalista gazdái kívánságait. Az Országházban és az utcán egyaránt.

Az utcán folyamatos a feszültség fenntartása a bármi ürügyén való hőbörgéssel, handabandázással, rendőri biztosítás melletti vonulásokkal, útlezárásokkal. Rágalmaznak, gyalázkodnak, hazudoznak büntetlenül, kockázat nélkül, hiszen semmi bajuk sem esik emiatt a demokráciában. Amivel nap mint nap visszaélnek. Ezenkívül nevetségesen blőd, valótlan és teljesíthetetlen ígérgetésekkel felelőtlenül szédítik a hiszékeny embereket. Ennyi az ellenzék valódi programja. Ennyire futja. De nincs is szükségük többre a remélt helytartói szerepek elnyeréséhez. Az Országházban Szél Bernadett már olyan vehemenciával fröcsög, hogy okkal lehet aggódni az egészségéért. Szólásra jelentkezésekor – még otthon is, a tévé előtt – célszerű bekapcsolni a biztonsági öveket, mert olyanokat mond, hogy ha a kutya bevenné, megveszne tőle. Mitől is más ez a politika, mint például Gyurcsány Ferenc vagy Juhász Péter politizálása?

Világelit, világerő, háttérhatalom. Mindegy, hogy minek nevezzük ezt az életünkre, szabadságunkra törő veszedelmes alakulatot. Úgyszintén mindegy, hogy minek nevezzük szekértolóikat. Hívhatjuk őket csicskának, ügynöknek vagy akár nemzetárulónak. A lényeg, hogy napjainkban már nincs jelentőségük a hagyományos politikai szerepek szerinti megjelöléseknek. Nincsenek baloldali, nincsenek jobboldali pártok, csak a globalista világhatalom és a nemzeti függetlenség közötti küzdelem maradt.

Aki a globalista, neoliberális világuralmi törekvés szekerét tolja, az a nemzeti szuverenitás árulója, nemzetáruló. Aki a magyar szabadságot, nemzeti függetlenséget támogatja, az magyar hazafi. Nagyon kell vigyáznunk magunkra, egymásra, a kormányunkra, mert minden magyar felelős minden magyarért.

A szerző nyugalmazott ügyvéd

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: