PERSONA NON GRATA

Nézzük először pontosan, hogy mi hangzott el Frans Timmermans, az Európai Bizottság szociáldemokrata alelnöke, egyszersmind az alapjogokért felelős uniós biztos és a Die Zeit „újságírója” között.

Ez: „Die Zeit: Néhány napja [Orbán Viktor] a magyar származású CEU-alapító milliárdost az Európai Parlamentben mint »amerikai pénzügyi spekulánst« becsmérelte. Egyértelmű antiszemita hangot ütött meg. Mire gondolt, miközben ezeket hallgatta?

C4tR8FyXUAAUV40

Timmermans: Pontosan úgy értettem, ahogy maga. Sokat foglalkoztam életem során az antiszemitizmussal, és mindig nagyon mélyen érint érzelmileg, amikor találkozom vele. Rettenetes, hogy ez a jelenség még mindig létezik Európában. A vitában erre mégsem reagáltam. Ha hagytam volna magamat provokálni, az elvitte volna a témáról a fókuszt. Ezt akkor és ott nem akartam.”

Igen, ismerjük ezt, hogyne ismernénk, ebben élünk lassan három évtizede: vitád van valakivel; valakinek a véleményével, politikájával, kijelentéseivel, cselekedeteivel nem értesz egyet; valakinek a múltja elfogadhatatlan számodra, és ezt szóvá is teszed; valakit gazembernek tartasz bizonyos tettei miatt, és ezt is szóvá teszed; nos, ha az illető történetesen zsidó származású, szinte azonnal megkapod az antiszemita vádat. Értsd: azért támadod, minősíted, bántod, szerkeszted ki, mondasz neki ellent, mert ő zsidó.

Ehhez a vádhoz semmiféle bizonyításra és bizonyítékra, semmiféle tapasztalatra és igazolásra nincsen szükség.

„Amerikai pénzügyi spekuláns” – ez volt az eredeti állítás. A Die Zeit újságírója ezt szögezi neki Timmermansnak, méghozzá úgy, hogy egyszersmind revolvert is szorít a homlokához: „Remélem nem akarsz ezzel vitába szállni?!” És Timmermans nem akar. Hiszen ugyanabban a beteg közegben tenyészik, mint a Die Zeit „újságírója”.
Soros amúgy egy amerikai pénzügyi spekuláns.

Egy CBC-nek adott interjújában egyebek mellett a következő kijelentéseket teszi: „Nem érzem magam bűnösnek azért, mert erkölcstelen dolgokban veszek részt”; „Pénzt akarok keresni, ezért nem lehetek és nem is vagyok tekintettel a lépéseim szociális következményeire”; „Pénzügyi vállalkozásaimmal kapcsolatban nem tartom helyesnek az erkölcsi kérdések felvetését”; „A módszerem az, hogy miután elkövetek egy erkölcstelen dolgot, megpróbálok erkölcsösen viselkedni.”

Világos. Az ilyeneknek árusították régen a búcsúcédulát. Soros is tönkretesz bármit és bárkit, angol, maláj, indonéz, francia kisemberek millióit, halállal végződő zavargásokat finanszíroz, aztán ad néhány ösztöndíjat és felépít egy kórházat. És minden el van intézve. Ez az ő búcsúcédulája. Ám ha azt mondod rá, hogy pénzügyi spekuláns, akkor antiszemita vagy.

Nos, ennek kell egyszer s mindenkorra véget vetni! Kimondani, hogy ma azok a legnagyobb antiszemiták, akik a migráció pártján állnak, akik miatt például a francia főrabbi már tavaly felszólította a francia zsidókat, hogy meneküljenek Izraelbe. Mindenki, aki az iszlám bevándorlás pártján áll, antiszemita, egyszersmind az európai civilizáció és az európai nemzetek sírásója. Emberiség elleni bűntett elkövetője.

Mint Soros és Timmermans. Elég volt a finomkodásból! Nagyon helyes, hogy a magyar külügyminiszter Timmermans azonnali lemondását követeli, de emellett ideje kimondani végre, hogy ez az alak egy becstelen, gyáva és aljas gazember, és azonnali hatállyal ki kell tiltani Magyarország területéről. Timmermans persona non grata! És Soros is az! Egyúttal kérjük az európai zsidóságot, hogy ne a kivándorlásban lássák a jövőt, hanem emeljék fel végre a szavukat az ellen az őrület ellen, amit a Timmermans- és Soros-féle gazemberek Európára szabadítottak!

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: