LILA FORRADALOM VAN KÉSZÜLŐBEN

Soros ficsúrok akcióban.

Máté T. Gyula Soros lila forradalmának nevezte a Momentumos srácok május elsejei „bulikáját” utalva arra, hogy a fiúk lila színű zászlót választottak maguknak jelképül.

Idézzük fel egy korábbi (2016. november 16.) írásunkat, amelyben szintén hangsúlyos szerepet kapott Soros és a lila szín kapcsolata.

 
„A Manhattan központjában lévő art-deco stílusú New Yorker Hotel báltermében tartott sajtótájékoztatón megjelent Hillary Clinton mellett, férje Bill Clinton egykori elnök is. Mindkettőjük öltözetében hangsúlyosan jelen volt a lila szín.
(…)
Egyes vélemények szerint az új megjelenés mögött a pénzmogul, George Soros áll, aki a Clinton kampány és a Clinton-Alapítvány egyik legnagyobb támogatójaként már egy új stratégiát dolgozott ki.

Ez pedig nem más, mint a „Purple Revolution”, azaz a „lila forradalom”.

A „lila forradalom” első lépésben politikai zavarkeltést próbál gerjeszteni. Utcai zavargásokkal, tüntetésekkel, felhasználva a Clinton által korábban felvázolt smart-power nyomásgyakorlási technikát.”

Minden jel arra mutat, hogy az egykori SZDSZ ideológiáját, amit már az idő régen kihordott a történelem szemétdombjára, Soros újra élesztette és lilára festette.

Köszönjük George, ebből nem kérünk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: