IKSZ: FEKETE-GYŐR ANDRÁS BEÁLLT A POLITIKAI KORREKTSÉG BALLIB KATONÁI KÖZÉ

A Momentum Mozgalom elnökének külföldi interjújára reagált közleményben az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség.

„Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a svájci Neue Zürcher Zeitung című napilapnak adott interjút, amelyből kiderül, hogy az összes politikai elképzelése kimerül a melegházasság engedélyezésében. Ő maga ismeri be, hogy ezt sokkal fontosabbnak tartja, mint a határok védelmét, a magyar emberek biztonságát.

Politikai elképzeléseiről nem igazán tudott beszámolni, hiszen az olimpia megfúrása után megrekedtek az ötletelések a párttá alakult mozgalomban. Kár, hogy Fekete-Győr András is beállt a politikai korrektség balliberális katonái közé és egy törpe kisebbséget érintő kérdést tűz a zászlajára, ami ki is meríti programját. A meleglobbi igen erős Európában, a társadalmi támogatottságánál sokszorosan nagyobb médiával, úgynevezett jogvédőkkel és álcivil szervezetekkel rendelkezik, sőt politikusokat is megvettek. A legtöbb esetben bizonyítható módon Soros Györgyhöz köthető pénzekből finanszírozzák tevékenységüket és akcióikat.

A magyar jogrendben teljesen megfelelőek, elégségesek és biztosítottak a melegek jogai a bejegyzett élettársi kapcsolattal. A magyar társadalom ezt elfogadta annak ellenére, hogy évről évre a Pride felvonuláson vallásgyalázó és intoleráns provokációkkal hergelik az embereket. Fekete-Győr András vajon miért ezt tekinti Magyarországon a legfontosabbnak? Vajon ki áll e mögött a nyomuló meleglobbi mögött? Vajon a többségi társadalom biztonsága ehhez képest kevésbé fontos? – írta nyílt levelében az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ).

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: