Az MSZP szerint Orbán Viktor “megszűnt Magyarország miniszterelnöke lenni”

Az MSZP  szerint Orbán Viktor már nem Magyarország miniszterelnöke, hanem egy rettegő diktátor. A párt MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja: senki ne dőljön be a miniszterelnök uszításának.

 

A párt Orbán Viktor vasárnapi nyilatkozatára reagált, szerintük Orbán Viktor “magyarokat uszít egymás ellen”, amikor az ellene zajló tüntetések közepette arról beszél, hogy “sokaknak viszket a tenyere”. Hozzáteszik: “a strómanok révén milliárdossá lett kormányfő fenyegetése nyílt biztatás saját híveinek az erőszakra és az önbíráskodásra.”

O. Viktor ezzel a kijelentésével megszűnt Magyarország miniszterelnöke lenni. Mostantól csak egy rettegő diktátor, aki még hazánk békéjét is feláldozná, csak hogy megtarthassa összelopott vagyonát és megrendült hatalmát.”

 

Az MSZP a közleményben azt is kéri, hogy “senki ne dőljön be O. Viktor uszításának.” Hangsúlyozzák: mi egyetlen nemzet vagyunk, “és akkor is egymás honfitársai leszünk, amikor a jelenlegi kormányfőre már senki sem fog emlékezni.”

Ismert: a szocialisták az elmúlt hetek tüntetéseiben aktívan részt vállalva meg akarták buktatni a Fidesz-kormányt. Mint arról korábban már beszámoltunk, Orbán Viktor vasárnapi nyilatkozatában kiemelte, hogy az országnak ma nemzeti kormánya van, amely nem a provokátorokat, hanem a becsületes embereket védi. Ezt szembeállította a szocialista-liberális kormány idejével, amikor a rendőri és közhatalmi szervek szavai szerint inkább a bűnelkövetők oldalán álltak, azokat mentegették. Orbán Viktor mulatságosnak nevezte egyúttal, hogy egyes demonstrálók “borzalmas dolgokat skandálnak”, becsületbe vágó, súlyos dolgokat vágnak az ország és vezetőinek fejéhez, miközben azt állítják, hogy nincs demokrácia. Kiemelte, hogy a magyar rendőrök – szemben a legtöbb nyugat-európai országéval – a végsőkig türelmesek, csak azt szeretnék, ha balhé nélkül érnének véget az utcai megmozdulások, és nem lépnek fel válaszeszközökkel. Beszámolt arról is, hogy ma erős a gazdaság, az ország a saját lábán áll és ellen tud állni minden nemzetközi pénzügyi zsarolásnak, azonban ha 6-7 éve érte volna a migrációs válság, akkor lehet, hogy maga alá temette volna.

PS/MTI, Fotó: ezatuti.blogstar

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: