Ártó szándékú sárkánylényekkel találkozott Pataky Attila!

Az Edda frontembere élénk hujberezésbe kezdett.

Vallomással tartozunk: szeretjük Pataky Attilát. Szeretjük, mert egy személyben Magyarország. Bonyolult, érthetetlen, szenvedélyes, különleges, és egy-egy megnyilvánulása láttán csak nézünk ki meredten a fejünkből.
Ugye volt a mulatós korszaka, aztán jöttek az UFÓ-k. És az eddások tábora mindent kibír. Most Pataky a legújabb Best magazinban osztotta meg hitvallását. Amely szerint a Hold túloldalán a sárkánylények, a drachonok népe épít bázis. Az Edda frontembere jól ismerő őket: 

– Nem rendelkeznek empátiával, nincsenek igazi érzéseik, és ezt szeretnék az emberektől is elvenni – mondta el Pataky. – A földönkívüliek nem értünk vannak itt, nagy többségük célja az emberi faj megfigyelése, leigázása.

Hujber Feri performansza óta semmin nem lepődünk meg, csak rezignáltan hörgünk. Pataky pedig folytatja:

– A földönkívüliek évezredek óta itt vannak a Naprendszerben. Nehéz őket felismerni, hiszen sok köztük az alakváltó. Bármilyen formát ölthetnek, bármilyen nyelven beszélhetnek, vagy épp telepatikus úton kommunikálnak. Több fajról van szó.

A Best magazin nagyon fogott az énekessel, aki azt is bevallja, hogy párjával Miamiban járva a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak. Meggyőződése, hogy a világ kormányai és a hatalommal rendelkező szervezetek mind tudnak erről, és még sokkal többről is.

A következő Edda-koncerten, miközben a “Szellemvilág”-ra ugrálunk, alaposan körülnézünk, hogy a közönség között hány földönkívüli lehet velünk…

Forrás: Offmedia

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: