NAGY BANDÓNAK ELMENTEK OTTHONRÓL

24.HU

Egy nem túl izgalmas interjút adott a 24.hu-nak Nagy Bandó András, a humort nyomokban sem tartalmazó beszélgetés nagy részében saját műsorának próbált hírverést csapni, persze jutott idő és hely Orbán és a Fidesz szidalmazására is (amire majd a műsorban is számíthat a publikum).

Nagy-Bando-Andras21

Nagy Bandó András

Nagy Bandó a balliberális megmondók egyik gyakori cseléhez folyamodik, melyben megmagyarázza, hogy ő tulajdonképpen jobboldali lenne, még szavazott is a Fidesz jelöltjére, de ami most folyik, azt már ő sem nézheti tétlenül.

A valóság azonban az, hogy elsősorban polgári kormányzat idején szokott kritizálni, megnyilvánulásaival számtalanszor bizonyította már, hová kell őt sorolni, még ha váltig állítja is a portálnak – melynek egyébként rendszeres szerzője – hogy sehova.

Olvastunk már tőle a 24.hu-n Biszku Bélát mentegető, az egykori véreskezű bolsevikot kedélyesen csak Biszku bácsinak szólító írást, vagy olyan jóslatot, melyben arról értekezik még 2015 szeptemberében, hogy ki fog derülni, a Magyarország felé áramló migránsok közt ugyan nem lesz egy terrorista sem.

Nagy Bandó András véleményére igazából kár időt vesztegetni, viszont az alábbi mondatai mellett mégis nehéz elmenni szó nélkül.

„Számomra a legfájóbb, hogy Orbán még egy nemzeti ünnepen is csak a „sajátjaihoz” szól, mintha csak azok lennének a nemzet részei, az ország polgárai. Aki ma nem fideszes, az láthatatlan sárga stigmát hord. Akár a valóságban is kitehetnék.”

Nagy Bandó Andrásnak hetvenéves korára vélhetően elment a józan esze.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: