Ilyen nincs: kifütyülték Juhász Pétert

2017. március 21. 22:28

Kifütyülte a Fidelitas az Együtt elnökét Szegeden.

 
Politikatörténeti esemény zajlott le kedden Szegeden: a Fidelitas helyi szervezetének aktivistái KIFÜTYÜLTÉK Juhász Pétert, az Együtt elnökét sajtótájékoztatója közben.

Csak beszéde első néhány szavát tudta elmondani Juhász Péter szegedi sajtótájékoztatóján, mert rögtön megszólalt a helyi Fidelitas tagjainak a sípja. Két dolog derült ki: Juhász utálja ha őt fütyülik ki, és a 0,000000001%-os Együttnek Szegeden sincs egy szimpatizánsa se. Szar lehet…

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Ugyanígy próbálta meg ellehetetleníteni nemzeti ünnepünket, március tizenötödikét Juhász úr. Igaz, most csak a sajtó egy tucat munkatársa volt itt, hat nappal ezelőtt viszont több mint tízezer ember vett részt a budapesti rendezvényen. Szerettük volna megmutatni neki, hogy aljas húzása milyen érzéseket válthatott ki a békés megemlékezőkből”

– mondta a Szegedmának a Fidelitas megyei elnöke.

Forrás: Szegedma.hu

Fotó: Kovacs Ferenc feri.917@gmail.com

Juhász-féle kettős mérce:

Nem úszta meg egy sima kifütyüléssel az Együtt elnöke: az egyik egyetemista számon kérte a Wallis-ügyet, felhívta a figyelmet, hogy a Bajnai Gordon vezette cég tulajdonosa volt a Hajdú-Bétnek, amelynek csődje után kilenc libatenyésztő öngyilkos lett. Juhász Péter viszont azt hangoztatta, nem felelős a volt miniszterelnök a cég csődjéért. Juhász úgy fogalmazott: „hazudsz, nem lett” (kilenc ember öngyilkos). A politikus gúnyolódott a fiatalokon, majd provokátornak nevezte, és azzal vádolta a tüntetőket, hogy „megrendelésre, pénzért” védik a kormányt.

Ezzel kapcsolatban megkérdeztük Korponyai Ernőt, a Fidelitas megyei elnökét, aki elmondta:

Mi ezt, Juhász Péterrel ellentétben, meggyőződésből és hitből tesszük, amiért semmiféle juttatást nem kapunk. Tudjuk, hogy ezt nehéz egy olyan embernek elhinni, akit feltehetőleg külföldről pénzelnek.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: