Az IKSZ beszólt Juhász Péternek

2017. március 14.

Juhász Péter ismét füttykoncerttel készül a nemzeti ünnepre. Sokan már megelégelték az ebbéli tevékenységét, így a KDNP ifi tagozta felszólította Juhászt, hogy inkább Sztálin szobra előtt hajtson fejet.
178220_juhasz_peter

 

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szépen megkéri Juhász Pétert és piti bandáját, hogy ne tegyék tönkre sok százezer ember szép ünnepét és a hősök emlékezetét a holnapi, nemzeti ünnepen.

Mint írják: 

“a véleményszabadság része, hogy Juhász Péter inkább november 7. vagy április 4. ünneplésének örülne jobban, ez szíve joga. Mi sem fogunk fütyülni akkor, amikor ő a Szoborparkban fejet hajt Sztálin szobra előtt ízlésének megfelelően. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy békében ünnepelhessünk és tiszteleghessünk a bátrak előtt. 1848-ban kezdődött el az a folyamat, melynek része 1956 és 1989 is, aminek mi a szabadságunkat és az Európában kivívott helyünket köszönhetjük. Senkinek nincs joga ezt megszégyeníteni, még a kendermagosoknak sem. Juhász Péter ne az ünnepen bizonyítgassa, hogy szerinte az ő fütyülője nagyobb és hangosabb mindenkinél.

Ezúton felhívjuk a figyelmét azoknak, akik esetleg elfogadják Juhász Pétertől a sípot, hogy vigyázzanak, mert holnapután már egy videóban fogja visszakérni az árát, illetve a nyári nyaralására is a Facebookon fog gyűjteni. Figyelem, a nemzeti ünnepet megzavarni nem menő, hanem szégyen!

Mi, fiatal kereszténydemokraták kijelentjük, hogy a jövőben sem soha, semmilyen nemzeti ünnepen a hivatalban lévő közjogi méltóság hivatalos beszédét kifütyülni nem fogjuk, bármilyen párt színeiben is politizáljon az illető. Ez nem pártrendezvény, ez nem politikai fórum, hanem a nemzeti ünnep.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: