Tornából felmentett károkozóknak nevezte a momentumosokat Nyilasi Tibor

Keményen kiosztotta a Momentum Mozgalmat és annak vezetőit, aktivistáit Nyilasi Tibor, a Ferencváros legendája. Az európai Ezüstcipős, hetvenszeres válogatott, majd edzőként is sikeres labdarúgó azt is odaszúrta Fekete-Győr Andráséknak, hogy nem tudja, kik ők.

Az Üllői út 129. nevű honlap tudósítása szerint a magyar bajnokság és az MLSZ mellett az olimpiai pályázat visszavonásáról is kérdezték nyilasi Tibort csütörtökön, a legendás labdarúgó pedig nem is rejtette véka alá a véleményét.

 “Nem tudom, kik ezek a lelkes aktivisták, de valószínű, hogy a sportpályákon nem találkoztam velük. Egyes tornából felmentett emberek azért nagy kárt tudnak okozni! Hiszen fogalmuk sincs, hogy ha már egyszer bejutott egy csapat a legjobb három közé, a szétlövés előtt nem szabad feltett kézzel kihátrálni!

Nem Nyilasi az egyetlen, aki az elmúlt hetekben helyretette a Momentum Mozgalmat. A teljesség igénye nélkül álljon itt egy erős válogatás:

Párkányi Eszter és Böröcz László a PS-Polbeatban: “A Momentum indulása gyomorforgató volt, emiatt a szervezet nem érdemli meg, hogy a magyar közéletben és politikában hosszútávon is részt vegyen”.

Fürjes Balázs: “A Momentum álomromboló, méltánytalan lenne hazaárulónak nevezni őket”.

Szanyi Tibor a PestiSrácok.hu-nak: “A Momentum lejáratta a saját mozgalmát, többet ártottak, mint használtak, csuklóból nem korrektek“.

Kovács Zoltán kormányszóvivő: “Fájdalmas látni, hogy magát civilnek nevező, de nyilvánvalóan politikai céllal létrejött egyesület, rombolással kezdi a működését“.

Gulyás Gergely Fidesz-alelnök: “Az új generáció liberális szabadcsapatai első politikai célkitűzése a rombolásról szól”.

Kocsis Máté a PS-nek:Sosem fogjuk elfelejteni a budapesti olimpia elárulóit és megbocsáthatatlan bűneiket.”

Orbán Viktor: “A Momentum Mozgalom az új SZDSZ, amely úgy döntött, hogy álomgyilkossá válik“.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: