RÁGALMAZÓK

Az emberi méltóság hős hírnökei tehát éppen azt a súlyos vétséget követték el, ami ellen papíron folyamatosan küzdenek…

 

Az elmúlt napok eseményei alapján nyugodtan kijelenthetjük, egyelőre úgy tűnik, hogy széles nyilvánosság előtt elkövetett, súlyos rágalmazás bűncselekményének sorozatát követték el ismert és ismeretlen tettesek a magyar rendőrök és a határvédelemben részt vevő katonák, közvetve egész Magyarország ellen.

soros-hacked

George Soros

A George Soros által támogatásban részesített Migszol (Migráns Szolidaritás) elnevezésű szervezet olyan állítólagos „vallomásokat” tett közzé a világhálón, amelyekben illegális bevándorlók panaszkodnak, hogy súlyosan megverték és megalázták őket a magyar határnál. A nyilvánosságra hozott szövegekben ugyanakkor egy szó sincs arról, hogy név szerint kik voltak a cselekmények elszenvedői, kik mondták el az aktivistáknak ezeket a történeteket. Az esetekről nem számolnak be hivatalos tanúvallomások, nincsenek felvételek, és egyáltalán, semmilyen nyoma sincs ezeknek a bántalmazásoknak. Ez olyan, mintha név nélkül megírná valaki egy internetes oldalon, hogy egyesek állításai szerint a Migszol aktivistái gyermekeket erőszakolnak meg, bár erre nincs bizonyíték.

A Migszol tagjai és a szervezetnek állítólag nyilatkozó ismeretlenek tehát a magyar rendőrökről és katonákról, közvetve pedig egész Magyarországról a mostani helyzet szerint becsület csorbítására alkalmas vádakat híreszteltek, illetve ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használtak megalapozatlanul, vagyis bűncselekményt követtek el. Ennek megfelelően a Migszol és az általa leírtakat később közlő személyek jelenleg nem nevezhetők másnak, csak bűnözőknek.

Különösen sunyi módon járt el a magyar sajtó Soros által is támogatott része az ügyben, hiszen csak azok után közölték a Migszol rágalmait, hogy a svéd Aftonbladet tudósítója is cikket kanyarított egy belgrádi íróasztal mögül. A balliberális újság arról számolt be, hogy a szintén George Soroshoz köthető Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet szerint a magyar–szerb határról egyre több migráns kerül vissza Belgrádba gyanúsan egyforma sérülésekkel. Nyilván a 444.hu, az Index.hu és a 24.hu ügyvédjei sem teljesen idióták, tartottak a nyakukba akasztható perektől. Ha azonban a sztorit egy külföldi lapra hivatkozva írják meg, a mesék már valamivel nyugodtabban közölhetők.

Az emberi méltóság hős hírnökei tehát éppen azt a súlyos vétséget követték el, ami ellen papíron folyamatosan küzdenek, különösen, ha a bevándorlókról van szó. A rendőrök, a katonák és közvetve minden magyar állampolgár emberi méltóságának megsértését, szembeköpve a saját tükörképüket. Ráadásul ezekkel az ismeretlen és ismert tettesekkel szemben fennáll a súlyos becsületsértés vádja is, hiszen a rendőrök közmegbízatásának teljesítésével, közérdekű tevékenységével kapcsolatosan hangoztathattak alaptalan vádaskodásokat. Mivel a felkavaró történetek köztiszteletben álló személyekkel szemben fogalmaznak meg súlyos állításokat, megzavarták hazánkban a köznyugalmat, így az is megeshet, hogy az úgynevezett „vallomások” közvetítői nem mások, mint közönséges rémhírterjesztők.

Sajnos érthető, hogy Sorosék miért nyúlnak egyre szánalmasabb és durvább eszközökhöz. A balkáni útvonalon zajló migráció egyik legfőbb akadálya ugyanis Magyarország. A magyar Országgyűlés pedig tegnap olyan szigorításokat fogadott el, amelyek alapján a határon bárki alaposan ellenőrizhető és visszafordítható. Emellett újabb, korszerűbb kerítéssel erősítik meg a biztonsági határzárat is.

Ennek köszönhetően egyre valószínűbb, hogy a zavarosban halászó spekulánsoknak kedvező folyamatokról, a tömegek ránk zúdításáról, az Európa rendjének megbontásáról szóló mestertervnek egy időre befellegzett.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: