Az Orbán Viktor likvidálására felszólító, kereszténygyalázó szélsőségeseket is pénzeli Soros

Paizs Miklós, alias Sickratman látható a Tudjukki Ríl királyaként.
Az Orbán Viktor likvidálására felszólító, kereszténygyalázó szélsőséges nehéztüzérségét is csatába küldi a magyar kormány ellen Soros György, a milliárdos spekuláns és a mellényzsebéből kikandikáló kitartottjai ezúttal magyar egyetemeken, a hallgatók pénzét is bezsebelve akarják aláaknázni Paks II.-t – szúrta ki a PestiSrácok.hu. Portálunk kiderítette, a tőzsdecápa támogatásával az Energiaklub egy olyan öt állomásos rendezvénysorozattal indul országjárásra, amellyel saját szemüvegükön keresztül az energia és a korrupció magyar világát mutatják be Shakespeare királydrámáinak felhasználásával. Az Energiaklub “Tudjukki – A Turánium Királya” című élő szerepjátékát a Gecy című botránydarabjáról elhíresült ifj. Sebő Ferenc rendezi, a darab főszereplője pedig az a Paizs Miklós, aki Orbán Viktor élve megnyúzásáról írt verset. Pikáns, hogy Soros és csapata az egyetemeken úgy kampányol Paks II. ellen, hogy az érdeklődőket ötezer forintos részvételi díjjal is lesápoljal. Az első Soros-féle kormánybuktató szeánszot éppen ma rendezik meg Pécsett.  

Ötödikbe kapcsolt Soros György, aki ezúttal az általa rendre támogatott Energiaklubbal, az Orbán Viktort nyíltan gyalázó, uszító provokátorral és a Gecy című botrányos zsidó pornókomédia rendezőjével próbálja megfúrni a paksi atomerőmű bővítését. A PestiSrácok.hu megtudta, a milliárdos spekuláns támogatásával a szervezet márciusban és áprilisban egy olyanrendezvénysorozatot hív életre, amellyel az energia és a korrupció magyar világát kívánják bemutatni öt egyetemi városban, és amelyben Paks II. mellett a magyar kormány, valamint Orbán Viktor is garantáltan célkeresztbe kerül. Az Energiaklub Tudjukki – A Turánium Királya című élő szerepjátékának a felsőoktatásban tanulók a célcsoportjai, a kurzussal pedig Pécsen, Debrecenben, Szegeden, Miskolcon és Budapesten lépnek színre.

A hallgatók bevonásával élő improvizációra épülő szerepjáték érdekessége, hogy Soros György már az Orbán Viktor likvidálására felszólító, kereszténygyalázó szélsőségek pénzelésétől sem riad vissza, miután a Tudjukki rendezője a Gecy című botránydarabjáról elhíresült ifj. Sebő Ferenc, a szerepjáték főszereplője pedig az a Paizs Miklós, aki abban a Tilos Rádióban is dolgozott, ahol 2003. december 24-én Bajtai Zoltán – „művésznevén”: „Barangó” – a rádió műsorvezetőjeként arról értekezett, hogy „kiirtaná az összes keresztényt”.

Emlékezetes, ifj. Sebő 2008-ban a Budapesti Zsidó Színház és a Városi Színház színészeivel a Sirályban mutatta be Toepler Zoltán magyarellenes, Madách gyalázó Gecy című darabját. A darab annyira provokatív volt, hogy az egyik előadáson szélsőjobboldali csuklyások támadtak annak közönségére, az ismeretlen tettesek fekáliát és savat locsoltak a nézőkre és a darab alkotóira. A szemtanúk szerint a trágyás-savas locsolkodás több nézőnél is kiverte a biztosítékot. A vödrök tartalmából ifj Sebő Ferenc rendező kapta a legnagyobb adagot, aki egy poharat dobott a támadók felé, majd elfordult, de egy csuklyás ráugrott és ütlegelni kezdte. Az eset után a rendőrség garázdaság miatt indított eljárást. Ifj. Sebő mellett a Tudjukki főszereplőjének, Paizs Miklósnak sem kell a szomszédba mennie, ha provokációról, a jobboldali politikusok és véleményformálók nyílt gyalázásáról van szó. Paizs a Belga nevű zenekar frontembere volt, abból az időszakból Sickratman művésznéven is ismert, és 2004-ben a következő dalszöveggel hívta fel magára a figyelmet:

Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni.” (…) „Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad!”

Paizs Miklós a Tilos Rádióban is dolgozott, ahol 2003. december 24-én Bajtai Zoltán – „művésznevén”: „Barangó” – a rádió műsorvezetőjeként arról értekezett, hogy „kiirtaná az összes keresztényt”. Barangót az óriási botrány nyomán kénytelenek voltak kirúgni a rádiótól, amit éppen az adó egyik kurátora, Paizs Miklós jelentett be. A kétgyermekes Paizs egy éve családapaként a Facebook-on kalapolt össze négymillió forintot, miután azt állította, hogy már kenyérre sincs pénzük, „mindössze 165 forintom maradt februárra”. A posztban a bankszámlaszámát is feltüntette, a koldulásnak pedig 4 millió forintos bevétel lett az eredménye.

Pikáns, hogy Soros és csapata az egyetemeken úgy kampányol Paks II. ellen, hogy az érdeklődőket ötezer forintos részvételi díjjal is lesápoljal. A szervezők a programot hirdető honlapon a következőképpen magyarázzák a beugrót: „Igazából sokkal többe kerül, hiszen ki kell fizetni egy egész napos improvizációs tréninget, két étkezést, a helyszínt, a színészeket, a zenekart és még rengeteg minden mást, ami felmerül költségként egy ilyen esemény szervezésekor. Az Energiaklub pályázatokból fedezi a többletköltségeket, hogy ezzel is megkönnyítsük a részvételt.” A programot a „Countering State Capture by Strengthening Civil Discussions about the Hungarian Energy Sector” elnevezésű projektje keretében Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa támogatja. A szervezők arra is kitérnek, hogy a regisztrációval a hallgató azt is elfogadja, hogy az eseményről készült felvételeket később publikálják. Az előadásokat öt városban (Pécs – március 8., Debrecen – március 22., Szeged – április 5., Miskolc – április 19. és Budapest – április 26.) rendezik meg.

Ismert, korábban a PestiSrácok.hu derítette ki, hogy nagyon jelentős az átfedés Soros György nemzetközi spekuláns civil támogatottjai és a norvég alap kedvezményezettjei között Magyarországon. Az utóbbi években szinte ugyanaz a kör nyerte el a nemzetközi szerződés alapján, elvileg politikai szándékoktól mentesen osztogatott norvég pénzeket, amely az elmúlt tíz évben az Open Society Foundation és más Soros-szervezetek kiemelt törődését is élvezte. Korábban ráadásul még az a Foltányi Zsuzsanna volt az Energiaklub elnöke, aki a norvég pénzeket osztogató Ökotárs alapítója, stratégiai tanácsadója is volt. Portálunk arról is lerántotta a leplet, hogy a Foltányi Zsuzsához köthető szervezetek, a Föld Napja Alapítvány és az Energiaklub Egyesület több alakalommal úgy részesült összesen mintegy negyvenmillió forintos támogatásban, hogy a Norvég Támogatási Alap forrásainak elosztásáról rendelkező szigorú szabályok szerint a a lebonyolító érdekeltségébe tartozó szervezetek nem részesülhettek volna dotációban.

A vezető képen Paizs Miklós, alias Sickratman látható a Tudjukki Ríl királyaként.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: