A BIKA MÉG MARADHAT

 

Spanyolországi genderaktivisták szerint gyűlöletbeszéd azt állítani, hogy amelyik gyereknek fütyije van, az fiú – írja a PestiSrácok.hu. (A genderelmélet más mellett azt feszegeti, miért ne lehetne a lányokat fiús, a fiúkat lányos nevelésben részesíteni, hogy aztán felnőttként maguk dönthessék el, melyik nemet választják.) A mozgalmárok több nagyvárosban kampányt indítottak – plakátokon meztelen kisgyerekek láthatók, ellenkező nemi szervvel; a fiú a lányéval, a lány a fiúéval. Nagy az Isten állatkertje. Az elmebeteg lépésre válaszképp az egyik keresztény szervezet ellenkampányt szervezett, országjáró autóbuszukra azt írták: „Ne hagyd magad összezavarni!” Madrid baloldali főpolgármestere erre válaszul elvitette a „szélsőségesek” buszát.

bull_fight_by_sancient-d6oo7vh

Már Hispánia is itt tart… Mélyen egyetértek az elkeseredett kommentelővel: „A nemiidentitás-zavaros figurák jobban tennék, ha a betegségüket népszerűsítő kampányokra fordított pénzeket saját kezeléseikre költenék.”

Félek, már késő. Miután a nyugati országok sorra engedélyezték az azonos neműek házasságát, a „haladás” hívei megindították a transzneműség elfogadtatásáért folyó háborút. Ennek vagyunk tanúi. Amerikában és Nyugat-Európában egyre több egyetem karolta fel a témát. (Ősztől az ELTE is elindítja a társadalmi nemek tanulmánya című mesterszakot. A genderesek szerint nem szép a társadalomtól, hogy sémát akar kényszeríteni az egyénre, csupán azért, mert az nő vagy férfi. Ezzel leszűkíti az egyén választási lehetőségét, hogy maga dönthessen, fiú lesz-e vagy lány.) Egy másik kommentelő írja: „A skandinávokra már régen keresztet vetettem, ők menthetetlenek. De hogy már a macsó spanyolok is?!…”

A bikaviadaloknál egyelőre marad a régi felállás. Nem kérdezik a bikát, mi szeretne lenni.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: