APÁK ÉS FIÚK

Czyla

Radnóti Sándor baloldali filozófus fia Radnóti András.
Ez az András gyerek, a Momentum külkapcsolati koordinátora. Nincs egyedül, ők annyian vannak, mint az MTK-s ultrák, és már van mindnek minimum egy titulusa. Radnóti például annak a Radnóti Sándor filozófusnak a fia, aki a „kommunista Lukács György egyik legszebb katonája volt, később az SZDSZ Országos Tanácsának tagja, országgyűlésiképviselő-jelöltje lett. Radnóti András a londoni olimpián önkénteskedett. Londonnak az olimpia jó! Budapestnek az olimpia rossz! – jellemzik egy oldalon.
Mécs János, Magyar Fruzsina és Mécs Imre fia, nos ez a gyerek is a Momentum tagja, bácsikája pedig Magyar Bálint. Mondhatják rá, hogy ő nem az SZDSZ, csak azok a fránya tények!
Fegyőrt, alias Fekete-Győr Andrást, az Országos Betétbiztosítási Alap ügyvezetőjének fiát, a főállású demokratát, egyenesen Berlinből repítették a bejegyzendő párt elnöki székébe.
Nem kell azt szégyellni, hogy te ilyen vagy olyan családba születtél, és neked esetleg több jutott, mondják a javakban dúskáló családok munka nélkül is jól élő sarjai, mikor azt firtatják mit dolgoznak?

 


Valószínűen semmit, mert munka mellett csak nem lehettek volna kinn az utcán naphosszat. A szabadság is kiesik, hisz már bejelentették, hogy a pártépítést is ugyanilyen módon képzelik el. De ki finanszírozza őket? Mondják, hogy az SZDSZ-es Haris György. Na, hát akkor meg totál helyben vagyunk.
Momentán a Momentumról mindezt a gaz fideszes lejárató média már meg is írta. Panaszkodnak a mozgalom tagjai, a magyargyűlölő SZDSZ-es apák magyarbarátságot rosszul színlelő fiacskái. Kicsit felidegelik magukat, ha a sajátjuktól eltérő véleményeket hallanak: például Szegeden emiatt már akasztással fenyegetőztek. Mécs Imre fia még korábban, hosszan értekezett arról, mennyire lenézi, direkt utálja a vidéki magyarokat.
A tabula rasa hívein őszintén csodálkozunk, nem azt cáfolják, hogy az SZDSZ-es apák és a momentumos fiúk felállását üdvözölhetjük a fiatal elvtársakban, hanem azért sírnak, hogy mit tett velük ez a fideszes lejárató média. De mi abban a lejáratás, ha megírják az igazat? Fölfoghatatlan. Hogy lehet genetikusan irtózni az igazmondástól? Az a fölháborító, hogy a momentumosok pont úgy hazudnak, mint ahogy Magyar Bálint és az egész SZDSZ: annak idején magukat antikommunistának hazudták, majd az első adandó alkalommal összefeküdtek az MSZP-vel.
Fegyőrék arra szedtek aláírásokat, hogy a főváros vonja vissza olimpiai pályázatát. A kérdés így lett feltéve: Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát? A Nolimpia kampányába standapé beszállt a Lehet Más a Politika, az Együtt és a Párbeszéd, Molnár Gyula, az MSZP elnöke és a pártja, Horváth Csaba, a párt fővárosi közgyűlési frakciójának vezetője is. Nem mintha számítana, mit beszél Bokros, csak a történeti hűség kedvéért citáljuk: az ő MoMája is beleáll az olimpiaellenes aláírásgyűjtésbe.

„Ne az adófizetők pénzén álmodjon nagyot a kormány. Van mire költeni, nem az olimpiától lesz boldog és sikeres az ország” Sőt a közutálatnak örvendő Gyurcsány vezette DK is azt követelte vonják vissza a pályázatot Budapest ne rendezzen olimpiát!
Korán örültünk, amikor az öreg eszdéeszes denevérek honfoglalási kísérlete kudarcot vallott és 2010-ben úgy tűnt nincsen 200 001 ember, aki a szabad madarakra szavazna. Most viszont újra van, felröppentek a hívek. És a pártszónokok azt ígérik mindenkit elsöpörnek, aki az elmúlt években szerepelt, Orbánt mint ellenségüket néven nevezik, de az SZDSZ-esekről, akik a magyar élet megrontásában élen jártak, hogy azok éppenséggel a rokonaik, nos arról tőlük egy szót sem hallani. Ugye az elképzelhetetlen, hogy a finom flódni falatozása közben a családban nem beszélgetnek: hát hogymint vagytok Jánoskám, mi a projekt, építjük tovább az eleven emlékművet, vagy pártépítésre vidékre utazunk?

A jó népet az apák után most a fiak verik át. Nem kéne bedőlni nekik, ők bizony pont azoknak a szabad madaraknak a fiókái, akik addig fészkelődnek, míg Magyarországot ki nem dúrják mindenhonnan. Momentán az olimpiára aspirálók közül.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: