Impraktikus dolgaink 3.

2017. február 25. 10:16

Fekete-Győr úr pedig lassan eltöprenghetne azon, miért akar hazudozással berobbanni a nagypolitikába? Talán azért, mert a mögötte álló és felkészítő SZDSZ-töredékek és morzsalékok eo ipso nem tudnak másképpen politikát csinálni…

„Aztán jött, aminek jönnie kellett. Jött a nemzeti ügy hátba döfése, jött az árulás, jött az, amiben ezek egyedül megbízhatóak – jött a hazugság és az aljasság.

Nem, nem a Momentumról van szó. A Momentum ebben a dologban ártatlan, bár már most látszik, hogy sunyi hazudozásra fog épülni az egész politikai szerepvállalásuk, hiszen mindjárt a legelső politikai aktus során sunyin hazudnak. Azt hazudják, az emberek azt írták alá, hogy legyen népszavazás. Ezt bizonygatja a 79. kormányinfón egy igazi kretén újságíró is. És ebből követke­zően azt hazudják, hogy a kormány meg a főváros meg a MOB semmibe vette 266 ezer ember akaratát, és elárulták az olimpia ügyét.

Akkor ismételjük meg a kérdést, a Momentum kérdését: „Egyetért-e ön azzal, hogy a főváros vonja vissza a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékokra benyújtott pályázatát?”

Ön, kedves olvasó, aki ezt most olvassa, ön lát bármit ebben a kérdésben, ami a népszavazás akarásáról szól? Vagy azt látja ebben a kérdésben, ami a budapesti olimpia nem akarásáról szól? Úgy van. Mégis azt hazudják, penetránsan, szemrebbenés nélkül, hogy ők a népszavazásért gyűjtöttek aláírást. A kérdés ismeretében – ezt mindig tartsuk szem előtt! – pedig egy dolgot bátran kijelenthetünk: az illetékesek nem vették semmibe 266 ezer választópolgár akaratát, hiszen miután 266 ezer választópolgár aláírta, hogy ne legyen olimpia, és az illetékesek vonják vissza az olimpiai pályázatot, az illetékesek visszavonták az olimpiai pályázatot. És ez akkor is így van, ha akárhány momentumos hazudozó és akárhány hazudozó újságírójuk mantrázza majd az ellenkezőjét. Fekete-Győr úr pedig lassan eltöprenghetne azon, miért akar hazudozással berobbanni a nagypolitikába? Talán azért, mert a mögötte álló és felkészítő SZDSZ-töredékek és morzsalékok eo ipso nem tudnak másképpen politikát csinálni…”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: