ELKÉPESZTŐ MÉLYSÉGEKBE SÜLLYEDT A MOMENTUM

Megdöbbentő kijelentésre ragadtatta magát az éppen kétszázvalahányezer aláírás összegyűjtésének diadalában tobzódó Momentum nevű szervezet alelnöke.

Az még hagyján, hogy az ATV A Nap híre című műsorában a másik vendégnek meghívott Pulai András politikai elemző is azonnal cáfolta Soproni Tamásnak, a magát mozgalomnak nevező szervezet második emberének azon szavait melyekkel az olimpiai pályázattal kapcsolatos korábbi nemzeti konszenzus hiányával kapcsolatban hazudott egy jókorát.

A politikai kommunikációt jól láthatóan csak most tanuló fiatal esetében még azt is elnézhetjük, hogy komoly gondot okoz számára a nemzet mint szó kiejtése.

 

.

 

Ám az alelnök száját az adásban elhagyta egy egészen elképesztő mondat is: „„Hadd fejezzem ki őszinte részvétemet a kormányzati papagájkommandó minden tagjának. Most nagyon nehéz dolguk van, hiszen nem kapták meg azt az eledelt, amit vissza kéne köpniük”.

Bár a stúdióban ülő műsorvezető ingerküszöbét láthatóan nem érte el a fenti kijelentés, vélhetően a magyar választók éreznék úgy, hogy a torkukon akadt valami, ha ilyen emberekbe helyeznék bizalmukat a jövőben.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: