A MAMA SZOKNYÁJA MÖGÜL TÁMADNAK A VÉRESSZÁJÚ BALOS AKTIVISTÁK

888.HU, BREITBART.COM, BILD.DE

Ha egy fiatal arra adja ma a fejét, hogy úgymond „baloldali aktivista” legyen, akkor bizony érdemes számolnia azzal, hogy milyen társaságba keveredik.

Van ugye az a régi jó magyar közmondás, hogy „aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók”

Nos, aki egy balos csoporthoz csatlakozik az olyan emberekkel szűri össze a levet, akik döntő többségükben húszas éveikben járó fiatalok, jó eséllyel életükben nem dolgoztak még semmit, lakóhelyük még mindig a „mamahotel”, ily módon persze a családalapítás eszükbe sem jut, már csak azért sem nagyon, mert bizony a szexuális életük is jóval silányabb mint jobboldali kortársaiké.

Könnyen egy rossz társaság közepébe csöppenhet egy mai fiatal, ha balos aktivistának áll

Ráadásul könnyen szabadságát is veszítheti az, aki becsatlakozik egy efféle „bandába”, ugyanis köreikben igen gyakori a hatósági közegek elleni erőszak, sőt a gyilkossági kísérlet, ilyet pedig azért még a liberális demokráciákban sem könnyű börtön nélkül megúszni.

A fenti következtetéseket egy, a Daily Mail által publikált németországi felmérés adataiból vontuk le, de ne legyenek kétségeink, túl sokban más országokban sem különböznek tőlük ezek a bizonyos fiatal balosok.

A szóban forgó felmérést ráadásul nem valamely közvélemény-kutató intézet, hanem a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal készítette, az adatok pedig megdöbbentőek.

Ezek a bizonyos balos aktivisták az utcai rendezvények, demonstrációk során a személyek ellen elkövetett erőszak 79 százalékában rendőrök ellen intéztek támadást és csak 15 százalékot tesz ki azon esetek száma, amikor – az elvileg számukra fő ellenségnek tekintett – szélsőjobboldaliakra támadtak rá.

A kutatás során 873 aktivistát vizsgáltak 2003-tól egészen 2013-ig. A vizsgált személyek 84 százaléka férfi, 73 százaléka pedig a 18 és 29 év közötti korosztályt erősíti, 92 százalékuk szüleinél, abban a bizonyos mamahotelben él, több mint egyharmaduk munkanélküli.

Úgyhogy egy jó tanács a fiatalságnak: tartsák távol magukat eme szervezetektől és tagjaiktól.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: