HAVAS ÉS AZ EGYENES GERINC

PESTISRÁCOK.HU
„Tanár Úr” 2006-ban még az olimpia rendezés mellett kampányolt. Változnak a kormányok, fordulnak a köpönyegek.

Tovább bővült azoknak a hírességeknek, médiaszemélyiségeknek a száma, akik a Budapesti Olimpiai Mozgalom (BOM) 2006-os reklámkampányához még örömmel adták az arcukat és nevüket, ma pedig már kézzel-lábbal tiltakoznak a 2024-es olimpia esetleges megrendezése ellen.

888.hu előkereste azt a felvételt, amelyben Kálmán Olga korábbi ATV-s, ma már HírTv-s műsorvezető bőszen kampányolt az olimpiai rendezés mellett.

A bejátszásban feltűnik Havas Henrik televíziós újságíró is. Tehát, ő is az arcát adta 2006 nyarán ahhoz a kampányhoz, amely a magyar főváros olimpiarendezését népszerűsítette.

Változnak az idők (és a regnáló kormányok): ATV-n futó műsorában Havas ma már a 2024-es budapesti olimpia ellen ágál, sőt bejelentette: a Momentum Mozgalom (MoMo) népszavazási kezdeményezését is aláírja.

 

Azóta eltelt 11 év, Gyurcsány-kormány helyett Orbán-kormány van, és úgy tűnik, ennyi éppen elég is ahhoz, hogy a Horn-kormány egykori szóvivőjének véleménye 180 fokot forduljon a budapesti olimpiarendezést illetően – írja cikkében Pilhál Tamás a Pestisrácok.hu hírportálon.

De nemcsak Havas Henrik és Kálmán Olga fordított egyet a köpönyegén.

2006-ban még Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnok is a BOM-kampány arca volt. Most viszont már nem tartja jó ötletnek az olimpiarendezést.

De az akkori támogatók között találunk olyan sajtótermékeket is – 168 Óra, Népszava, Index –, amelyek ma már egészen másként állnak a budapesti olimpiához – olvasható a Pesti Srácok cikkében.

Változnak a kormányok, fordulnak a köpönyegek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: