Soros György interjúban üzent hadat a magyar kormánynak

2017. január 20.

Soros György a Davosban megrendezett Világgazdasági Fórumon nemcsak Trumpot bírálta hevesen, hanem vele együtt a magyar kormányt is.

A magyar származású idős agitátor papírról olvasta fel az előre megírt kis közleményét, melyben kifejtette, hogy teljes mellszélességgel ki fog állni a magyar kormány törekvései ellen. A Bloombergnek adott interjújában hangsúlyozta:

alapítványaimat és életemet a nyílt társadalom támogatásának szenteltem. A jelenlegi magyar kormány ezzel pontosan szemben áll.”

Fotó: AFP
Mint ismeretes, Németh Szilárd korábban megerősítette, hogy kormánypárti törvényjavaslat készül a civil szervezetek vezető tisztségviselőinek vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségét előíró módosításáról. A politikus kifejtette, hogy tarthatatlan az az állapot, hogy világszerte, és így Magyarországon is, a Soros-birodalom álcivil hálózatot tarthasson fenn annak érdekében, hogy ezek segítségével nyomhassa át a nemzeti kormányok fölött a globális nagytőke érdekeit, politikai nézeteit és a saját politikai korrektségének világát.

Soros György – akiről a 888.hu korábban már megírta, részt vett a budapesti zsidóság vagyonelkobzásában a náci megszállás alatt – bosszúvágya azonban nem csillapodott, közleményében kiemelte:

a kormány próbálkozása a civil szervezetek megfélemlítésére és hiteltelenítésére teljességgel elfogadhatatlan.”

Soros egyébként Trumpról is megosztotta a fórumon magvas gondolatait, miszerint az új amerikai elnök egy szélhámos, és diktátor lenne, ha hagynák. Ugyanakkor hozzátette, ez azért nem fog bekövetkezni, mert az amerikai intézményrendszer elég erős ahhoz, hogy ne hagyja, hogy Turmp diktatúrát vezessen be. Ennek ellenére  mégis úgy vélte, hogy a kialakuló kormányzatot leginkább a diktatúra és a maffiaállam szavakkal lehetne illetni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: