A CNN Trump meggyilkolásáról álmodozik

2017. január 19. 18:28

WASHINGTON, 18:28

A CNN The Situation Room című műsorában arról beszélgettek, vajon hatalomban maradhatna-e az Obama-adminisztráció, ha Donald Trump és Mike Pence merénylet áldozatává válna a pénteki beiktatási ceremónián.

 

A műsorvezető, Wolf Blitzer és Brian Todd arról álmodoztak, mi történne, ha egy bombamerénylet végezne az éppen esküt tenni készülő elnökkel és alelnökkel.Annak az esélyét latolgatták, vajon az Obama-adminisztráció egy ilyen helyzetben hatalmon maradhatna-e. Arra jutottak, hogy ebben az esetben a külügyminiszter, azaz John Kerry, vagy a képviselőház elnöke, Paul Ryan lenne az ideiglenes elnök. Azt is megállapították, hogy egy nagyobb katasztrófa esetén az Obama által kijelölt túlélő lenne az elnök. (Mindig ki kell jelölni egy kormánytagot, aki nem tartózkodik egy helyen a többi kormánytaggal – ő a kijelölt túlélő (designated survivor). Végső konklúzióként arra jutottak a bevallottan demokrata párti csatorna munkatársai, hogy nagy valószínűséggel az Obama-adminisztráció egyik tagja kerülne hatalomra.

Nem ez az első eset, hogy a CNN Trump haláláról álmodozik. 2016 decemberében a csatorna munkatársai azon viccelődtek, hogy hátha lezuhan a repülőgép, amivel a frissen megválasztott amerikai elnök egy tárgyalásra utazott. Az már a kampány során kiderült, hogy a demokrata párti csatorna mindent megtesz annak érdekében, hogy Hillary Clinton legyen az elnök. Szükség esetén még olcsó manipulációs trükköketis előszeretettel alkalmaztak.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: