A Sátánnál is rosszabbak: Soros és álcivil bandája leleplezte magát

2017.01.16.

Mindig van lejjebb! Miközben Soros György és civilnek hazudott csürhéje állandóan eljátssza az emberbarátot, a humanistát, kiderült: a migránsokat emberszámba se veszik, a politikai céljaink érdekében áldozatul dobható tárgynak tekintik a szerencsétleneket.

Soros György és emberei álhírekkel vesznek rá naponta több száz embert Szerbiában, hogy az embertelen idő ellenére induljanak útnak Magyarország felé...

Tombol a tél egész Európában. Kemény mínuszok, nagy havazások, süvöltő szelek. Ilyen időben még a székelyeknél is bent alhat a kutya. Nem úgy a menekültek. Soros György és emberei álhírekkel vesznek rá naponta több száz embert Szerbiában, hogy az embertelen idő ellenére induljanak útnak Magyarország felé.

screenshot_1

A szerencsétlen pedig hisznek a Soros-féle álcivil szervezetek ügynökeinek és százával özönlenek a magyar határra. Ahol persze semmi nem változott, maximum annyi, hogy szigorúbb, profibb lett a határőrizet. A mínusz 10-20 fokban a határon átjutni akaró emberek sorsa ilyenkor azon múlik, hogy a magyar határőrök időben megtalálják-e és megmentik-e őket a fagyhaláltól.

Mindez miért? Sorosék arra játszanak, hogy hátha megfagy pár ember a magyar határon, és akkor a „drámai képsorokat” a balliberális hazai és nemzetközi médiában fölhasználhatják Orbán Viktor és Magyarország lejáratására….

Az emberélet? Soroséknak nem számít! Ők arra játszanak, hogy minél több migráns haljon meg a magyar határnál, mert abból akarnak politikai tőkét kovácsolni. Ez Soros és álcivil bandája a maga pőre valóságában…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: