Trump rendesen helyrerakta az őt mocskoló Brennant

2017. január 16. 14:28

WASHINGTON, 14:28

Donald Trump nem hagyta szó nélkül, hogy az elkötelezett demokrata CIA-vezér kioktatta.

A négy nap múlva hivatalba lépő megválasztott amerikai elnök, Donald Trump nem hagyhattaszó nélkül, hogy a demokratákkal szimpatizáló CIA-vezér, John Brennan pökhendi módon kioktatta. Brennan legutóbb azt mondta, hogy Trumpnak fogalma sincs, hogyan kell hozzáállni az oroszokhoz, és nem kellene annyit használnia a Twittert.

Brennan minden bizonnyal tudta, hogy mit beszél, mivel a demokraták az elmúlt nyolc évben tökéletesen lenullázták a két nagyhatalom közti kapcsolatokat, nagyon rég nem volt ilyen ellenséges a viszony a két ország között.

Fotó: AFP

Trump legutóbbi Twitter-üzenetében azt írta az amerikai titkosszolgálat első emberéről, hogy a nemsokára leköszönő titkosszolga nem más mint egy férfi, aki álhíreket szivárogtat ki. A megválasztott elnök szerint Brennannek köze lehet ahhoz a botrányhoz, ami az elmúlt egy hétben foglalkoztatja a sajtót. Az erősen baloldali Buzzfeed a múlt héten írt egy teljesen fals információkat tartalmazó dokumentumról, melyben egy volt titkosszolga leírta, hogy az oroszoknak kompromittáló információja van Trumpról.

 

.@FoxNews “Outgoing CIA Chief, John Brennan, blasts Pres-Elect Trump on Russia threat. Does not fully understand.” Oh really, couldn’t do…

Trump azt írta a botrány után, hogy a titkosszolgálat óriási hibát vétett, mikor engedte, hogy ezek az alaptalan információk kiszivárogjanak.

Brennan igencsak zokon vette, hogy szembesítették ezekkel az információkkal, ugyanis azt mondta, hogy rosszul esett neki, hogy Trump a titkosszolgálatra mutogat, hiszen a CIA-nek semmi köze a kiszivárogtatáshoz.

Később a legmagasabb pozíciókból is jelezték, hogy igencsak megkérdőjelezhető a kiszivárgott dokumentum hitelessége. James Clapper, a hírszerzés vezetője szerint az amerikai kémek nem nem tettek meg semmit annak érdekében, hogy kivizsgálják a dokumentum hitelességét.

much worse – just look at Syria (red line), Crimea, Ukraine and the build-up of Russian nukes. Not good! Was this the leaker of Fake News?

Theresa May brit miniszterelnök a múlt héten elmondta, hogy a kiszivárogtató egy korábbi brit titkosszolga volt.

Teljesen világos, hogy a dokumentumot a Buzzfeednek elküldő férfi már évek óta semmilyen kapcsolatban nem áll a brit kormányzattal”

– mondta May.

Egyre többen gondolják úgy az Egyesült Államokban, hogy az akció egy demokrata lejáratókampány volt, azonban úgy néz ki, hogy eléggé melléfogtak.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: