MINDENÁRON MEG AKARJÁK AKADÁLYOZNI, HOGY TRUMP ELNÖK LEGYEN

MTI, MAGYAR IDŐK
A volt brit hírszerzőt egy eddig meg nem nevezett amerikai cég bízta meg azzal, hogy kompromittáló anyagot állítson össze a megválasztott amerikai elnökről.
  • Orosz kémvád Trump ellen, kiderült ki készítette a „jelentést”
  • Kétes eredetű, obszcén anyag a megválasztott elnökről
  • Demokrata próbálkozások az elnök beiktatásának megakadolyázására

Az amerikai Demokrata Pártnak és Donald Trump ellenfeleinek a támadásokkal az lehet a célja, hogy megakadályozzák a megválasztott elnök beiktatását – jelentette ki Frank Tibor Amerika-szakértő csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Úgy vélekedett, hogy a demokrata és a republikánus politikusok megfigyelése az oroszok részéről már jóval azelőtt elkezdődött, hogy Trumpot megválasztották.

Ugyanakkor nem lehet komolyan venni azt az információt, hogy az oroszok már öt éve „kiválasztották” elnökjelöltnek.

170111180313-trump-presser-exlarge-169

 

Szerinte Trumpot bizonyítékok nélkül támadják az oroszokkal való együttműködéssel, a sajtóban megjelent információkat sehogy sem dokumentálták.

EGYKORI BRIT HÍRSZERZŐ TRUMP LEJÁRATÁSÁNAK KULCSFIGURÁJA

A brit külső hírszerzés egyik volt tisztje, a BBC és több más brit hírportál szerdán késő este közölt értesülése szerint Christopher Steele állította össze azt a 35 oldalas dossziét, amely a jövő héten hivatalba lépő új amerikai elnökről, Donald Trumpról Oroszország birtokában lévő állítólagos kompromittáló adatokat tartalmazza.

Christopher Steele régebben a Secret Intelligence Service – közismert nevén az MI6 – alkalmazottja volt.

Egyes amerikai hírforrások már hónapok óta tudtak a dosszié létezésről, és arról, hogy egy volt hírszerzőtől származik. A férfi nemzetiségét és kilétét azonban eddig nem fedték fel.

A nyilvánosságra került adatok szerint az 52 éves Steele az 1990-es években Moszkvában dolgozott az MI6 hírszerzőjeként.

Később kilépett a brit titkosszolgálat kötelékéből, és társalapítóként létrehozta az Orbis Business Intelligence Ltd. nevű, magát üzleti hírszerzési vállalkozásként meghatározó, több más egykori brit hírszerzőtiszt irányította magáncéget.

A lap szerint Steele-t egy meg nem nevezett

washingtoni cég bízta meg azzal, hogy gyűjtsön információkat Trump oroszországi kapcsolatairól.

Az adatgyűjtést először az amerikai Republikánus Párt Trump-ellenes szárnyának tagjai, majd a demokraták finanszírozták.

A The Daily Telegraph szerint Steele megosztotta összegyűjtött értesüléseit az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodával (FBI) is. Amióta azonban napvilágra került a neve, az egykor titkosszolga elmenekült, mert félti az életét. Állítólag az oroszoktól tart. Csak ő tudhatja miért.

„A sztori egyes részei ellenőrizhetetlenek, s ami a legsúlyosabb, az az alapvető kérdés is, hogy mennyi igaz, vagy egyáltalán bármi is igaz-e ebből a dossziéból” – húzta alá a The New York Times, amely cikke címében is szenzációsnak és ellenőrizetlennek nevezte az iratokat.

TRUMP ÉLES REAKCIÓJA

A megválasztott amerikai elnök szerint az egész álhír, politikai boszorkányüldözés folyik ellene, az állítások nem igazak, a kiszivárogtatók pedig „beteg emberek”.

DEMOKARATA VÁLASZTÁSI HISZTI

Emlékezetes, hogy Donald Trump megválasztása után a demokrata elnökjelölt Hillary Clinton hívei országszerte tüntetésekbe kezdtek a megválasztott amerikai elnök ellen, sőt,

azokat, akik bevallották, hogy Trumpra szavaztak fizikai inzultusok is érték.

New Yorkban kezdődtek az utcai demonstrációk, mely tüntetések fő koordinátorai a Soros György által finanszírozott Moveon.org és Black Lives Matter nevű „civil jogvédő” szervezetek voltak.

Soros György már az elnökválasztás másnapján harcba küldte civil hadseregét

Soros György már az elnökválasztás másnapján harcba küldte civil hadseregét

Majd jött

a szokásos liberális bunkósbot a jolly joker vádakkal, hogy a megválasztott elnök rasszista, homofób, iszlamofób, migránsellenes

és lenézi a nőket. Ám ezeket Trump lerázta magáról.

Több államban is kezdeményezték a demokraták, hogy számolják újra a szavazatokat, hátha így Hillary Clinton jön ki győztesen, ám

majd minden esetben kiderült, hogy Donald Trump még több szavazatot kapott.

Következett az az ötlet, hogy a választók akarata ellenére az elektorok akadályozzák meg Donald Trump hatalomra jutását, és ne szavazzák meg. Azaz, akiket a választók azzal bíztak meg, hogy Trumpot válasszák elnöknek ne rá, hanem másra szavazzanak. Ez a próbálkozás olyannyira visszafelé sült el, hogy

több olyan elektor volt, akinek Clintonra kellet volna szavaznia, de másra adta a voksát, mint amennyien Trump esetében.

Azóta azzal is megvádolták a leendő elnököt, hogy hatalomra jutását orosz kémek (hackerek) készítették elő és valósították meg, ennek a kémfilmekbe illő verziónak a kihipózott változata, hogy Donald Trump Putyin-barát politikát folytat és barátkozni akar Moszkvával.

A legújabb pedig a fent említett, helyenként obszcénnak nevezett kompromittáló anyag, amit egy kétes hírű kiugrott brit titkosügynök állított össze.

Mindezek mellett biztosak lehetünk abban, hogy a választási vereséget nehezen viselő demokratáknak van még valami a tarsolyukban, elvégre a beiktatásig még kilenc nap van hátra.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: