Nem hackertámadás, hanem Clinton a választási vereség oka

2017. január 11.

WASHINGTON, 12:28

Szó nincs arról, hogy meggyőző bizonyítékok lennének az állítólagos orosz hackertámadásra, Hillary Clinton pedig lenyúlta Sanders jelöltségét és szörnyű jelölt volt. Ezért veszítette el a választást — mondta az RT-nek adott exkluzív interjújában John Kiriakou, a CIA korábbi elemzője.

 

Kiriakou szerint, ha valóban lett volna hackertámadás, akkor annak lennének nyomai, a Nemzetbiztonsági Ügynökség pedig képes lenne felfedni a támadás pontos forrását. Ilyet azonban nem találtak, az NSA igazgatója pedig nem állt ki a nyilvánosság elé, hogy bejelentse a sikeres támadást. A CIA korábbi elemzője szerint ez mind azt támasztja alá, hogy semmiféle kézzelfogható bizonyíték nincs.

Kiriakou szerint annak ellenére, hogy a washingtoni tisztségviselők folyamatosan meggyőző bizonyítékokról beszélnek, a jelentés, amit a Demokrata Párt kiadott épp ennek az ellenkezőjét támasztja alá. Ráadásul a párt nem tette lehetővé az FBI számára, hogy hozzáférjen a szervereikhez. Így jogosan merül fel a gyanú, hogy valójában nincs semmi a sztori mögött.

A szenátus hírszerzési bizottságának nyílt ülésén az FBI igazgatója azt mondta, hogy a Demokrata Párt többszöri kérésre sem volt hajlandó hozzáférést adni a szerverekhez, amit végül egy harmadik fél — egy külsős cég — bevonásával lehetett megvalósítani.
Kiriakou szerint a Demokrata Párt ahelyett, hogy egy állítólagos orosz hackertámadást hibáztat a választási vereségért, inkább szembenézhetne a valósággal. Ez pedig nem más, mint hogy a vereség oka a jelölt személye volt.

Nehéz ezt kimondanom, mert örökké demokrata maradok, de Hillary Clinton szörnyű jelölt volt. A bizonyítékok azt mutatják, hogy gyakorlatilag ellopta a jelöltséget Bernie Sanderstől, csakhogy az egész visszafelé sült el. Ezért és nem holmi hackertámadás miatt veszített a választáson.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: