Az ellenzék vezérszónoka: Puzsér Róbert

M.T.

  Tegnap délután volt nagyjából kétszáz ember Budapesten, akiknek Advent 4. vasárnapja abból állt, hogy elmentek a lengyel nagykövetség elé, hogy a testvéri Lengyelország kormánya ellen tüntessenek. “A lengyel demokrácia veszélyben van. A pénteki események rávilágítottak arra, hogy Magyarországhoz hasonlóan ott is az állampolgári összefogáson múlik, hogy milyen irányba halad tovább az ország. Ezért történelmi hagyományainkhoz méltóan most is szeretnénk kiállni a demokratikus lengyel nemzetért”- mondták.

Felszólalt az André Goodfriend által irányított tüntetések szónoka, Gulyás Balázs és Puzsér Róbert is. Természetesen mindketten Orbán Viktort szapulták, sőt utóbbi levezette, hogyan kell megbuktatni a jelen rendszert és az egész ellenzék összefogására szólított fel.

Puzsér Róbert, aki nem győz objektívabbnál objektívabbnak mutatkozni hétről hétre a Magyar Nemzetben, de azért most csak kiviláglott, amit eddig is tudtunk.
Simicska Lajos körül formálódik az új összefogás, ott van már Puzsér Róbert és Kálmán Olga is. Nem ártana már egy hiteles személyiség is, feltéve, hogy kétszáznál több szavazót szeretnének.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: