Kálmán “HírTV” Olga havi 4 milliós fizetést kaphat Simicskától

2016. december 18.

Kiderült: Kálmán “HírTV” Olga döbbenetes stílusban mondott fel

Sajtóértesülések szerint Kálmán Olga hiába volt a legjobban fizetett ATV-s munkatárs, Simicska ajánlatára még ő sem tudott nemet mondani.

 

Ahogyan arról a 888.hu is korábban beszámolt, az elfogulatlanság látszatára sem adó, balliberális műsorvezető jövő év február 15-től az ATV stúdióját a mostanra már a jobbikosoknak állandó helyet biztosító HírTV stúdiójára cseréli.

 

Kálmán Olga felmondásának okairól egyelőre csak találgatni lehet, azonban sajtóértesülések szerint kulcsszerepet játszhatott a műsorvezetőnek ígért csillagászati fizetés összege, amely elérheti akár a havi négy millió forintot is. Aligha tekinthető véletlen egybeesésnek, hogy napokkal korábban szintén megírtuk, hogy nemcsak Császár Attila a HírTV ikonikus tudósítója hagyhatja el a csatornát, hanem Simicska első embere, Nagy Zoltán hírigazgató is. Feltételezhetően azért, mert a már leplezetlen politikai irányváltást Kálmán Olgástul, már az ő gyomruk sem vette be.

Egyébiránt, köztudott, hogy Kálmán Olga volt az ATV egyik legjobban fizetett munkatársa, a műsorstruktúrát gyakran az ő megjelenéséhez igazították annak érdekében, hogy teret biztosítsanak mértéktelenül elfogult beszélgetéseihez.

 

 

 


Kiderült: Kálmán “HírTV” Olga döbbenetes stílusban mondott fel

2016. december 19.

Németh Sándor egy Facebook-posztban kommentálta Kálmán Olga felmondásának körülményeit.

 

Mint ismert, az elfogulatlanság látszatára sem adó műsorvezető jövő év február 15-től az ATV stúdióját a mostanra már a jobbikosoknak állandó helyet biztosító HírTV stúdiójára cseréli. Miközben felmerült, hogy a Simicska által neki ígért, akár havi négymillió forintos bér adhatta a végső lökést Kálmán Olgának, addig Németh Sándor a közösségi médiában kommentálta felmondásának körülményeit:

“A tulajdonosi kör megdöbbenését elsősorban két tény váltotta ki. Először is az, hogy a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló emberi viszonyt és hatékony együttműködést a műsorvezetőnő olyan stílusban és módon rúgta fel egyoldalúan, ami közgondokolásra befolyással bíró személyhez méltatlan. Az őt több mint egy évtizedig kiemelt megbecsülésben részesítő és sztároló munkaadója számára pedig megalázó és kártékony” – írja Németh.

Posztjában hozzáteszi: “a megdöbbenés másik oka az, hogy Kálmán Olga a Hír TV-hez való szerződésével – akarva-akaratlanul – Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát, amiről egy híres salamoni mondás jut eszembe: “Kóbor kutya fülét ragadja meg, aki felháborodik a perpatvaron, amely őt nem illeti.” De ehhez már sem a Hit Gyülekezetének, sem pedig az ATV-nek sincs semmi köze. Az elmúlt napok eseményeiből világosan megértettem: a Simicska-rendszer jobb- és balirányú helyezkedésének és manőverezésének útjában állunk. Szeretném Simicska úr tudomására hozni, hogy kemény fába vágta a fejszéjét.” zárja gondolatait.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: