Hazudtak, ezért szétperelik Juhász Pétert és Szigetvári Viktort

2016. december 17.

Pert kap a nyakába Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, aki egyértelműen hazug állításokat fogalmazott meg a kormányfő vejével, Tiborcz István üzletemberrel kapcsolatban. Ugyanerre a sorra kerül Juhász Péter is.
 

A Magyar Idők értesülése szerint Tiborcz jogi lépéseket tesz, miután szerinte Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke egyértelműen hazug állításokat fogalmazott meg személyével és a családjával összefüggésben. Tiborcz István üzletember a lap megkeresésére felhívta a figyelmet arra a körülményre, hogy – szemben az ellenzéki párt sajtótájékoztatóján elhangzottakkal – a Mahart-házat még a szocialista kormányzás éveiben privatizálták, így a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) azt nem játszhatta át Orbán Viktor családjának.

A szóban forgó ingatlan Szigetvári szavaival ellentétben most magánfelek között létrejött magánügylet alapján cserélt gazdát:

talán elvárható lenne, hogy egy politikus, mielőtt sajtótájékoztatót tart, megismerje a valós tényeket és ne hazugságokat mondjon a nyilvánosság előtt.

Tiborcz hangsúlyozta, hogy ezt Szigetvári Viktor nem tette meg, állításainak valóságtartalma nulla, azok kizárólag a politikai haszonszerzés céljait szolgálták.

Tiborcz István reményét fejezte ki, hogy Szigetvári nem lesz gyáva és nem bujkál az igazságszolgáltatás elől úgy, mint párttársa, Juhász Péter, az Együtt másik politikusa, aki az idézések ellenére két éve képtelen megjelenni a bírósági tárgyalóteremben.

Megjegyezte, Juhász ellen szintén azért indított eljárást, mert valótlan nyilatkozatot tett.

Emlékeztetett arra, hogy az őt és a családját érő folyamatos támadások miatt 2015 áprilisában kiszállt cégei egy részéből, így az Elios Innovatív Zrt.-ből is:

azóta sem állami, sem önkormányzati szervvel nincs üzleti vagy üzleti jellegű kapcsolatom.

Hozzátette, hogy ehhez az elhatározáshoz a jövőben is tartani fogja magát.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: