Fidelitas: Vona Gáborra nem lehet számítani

Böröcz László szerint a Jobbik egyéni érdekei felülírják a nemzetét

MH/MTI – 2016.12.17.

A Jobbik elnökére nem lehet nemzeti ügyekben számítani, ennek legutóbbi példája, hogy a pártelnök a Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) ülése helyett egy egerszalóki luxusszállodában töltötte idejét – mondta Böröcz László, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatón Egerszalókon szombaton.

fidelitasborocz2

 

A Fidelitas elnöke hangsúlyozta: Vona Gábor számtalanszor bizonyította már, hogy az egyéni érdekei felülírják a nemzetét, legutóbb azzal, hogy “kihagyta” a külhoni magyarok legfontosabb fórumát, a MÁÉRT decemberi rendezvényét és ehelyett egy egerszalóki luxushotelben pihent. Hozzátette: bár a Jobbik azzal magyarázta a párt elnökének távolmaradását, hogy akkor a délvidéki Magyar Mozgalom vezetőivel találkozott, ez vélhetően hazugság.

Sajtóértesülések és szemtanúk beszámolója szerint ugyanis a Jobbik elnöke csütörtök déltől egész hétvégén Egerszalókon “wellnessezett” – mondta Böröcz László. Hozzáfűzte: ha esetleg a Jobbik elnöke mégis a luxusszállodában fogadta a mozgalom vezetőit, akkor felvetődik a kérdés, hogy ki finanszírozta a magas költségeket.

A Fidelitas elnöke úgy fogalmazott: Vona Gábor nem először bizonyítja, hogy “politikai szélkakas”, hiszen 2010-ben a kettős állampolgárságról szóló törvényt sem szavazta meg, “mert éppen a parlamenti büfében akadt fontos dolga”, és az illegális migráció elleni alaptörvény-módosítást sem támogatta.

– See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/74697/Fidelitas_Vona_Gaborra_nem_lehet_szamitani#sthash.f9Jf7fGH.dpuf

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: