VONA ELLENI DEMONSTRÁCIÓ JANUÁRBAN!

2016.12.15.

Csókolom, mama! Önnek sem szimpi ez a Gabesz-gyerek? Ja, hát érthető, ha már egy világos kibicskálás sem esik ki a száján! Egy ideje akkora magyar lett, hogy Árpád is felkelt Attila sírját keresni. Bizonyára annak a szellemétől lett ekkora IRÁNYVONALA a Gabesz-gyereknek. Mert mitől mástól? A CÖF plakátja mégsem üthet ekkorát, ilyen cuki arcbőrön.

forrás: http://www.hirado.hu/2016/12/07/cof-plakatkampany-vona-es-gyurcsany-egymasra-talalasarol

Most meg itt lesz rögtön a Vona-elleni demonstráció, januárban! Úgy jött, mint a gyorsvonat, pedig a Gabesz-gyerek erről is azt képzelte, hogy már-már energiahatárokat átvágva megszüntet mindenkit maga körül a vezetésben, majd pedig bevonzza Fletót a szavazóival, úgyhogy szinte bumm lett, el is szállt a sínpályáról.

 

Merthogy valójában EZ történt, amit a CÖF – CÖKA írt: „A pártvezér látszólag üldözőbe vette Gyurcsány Ferencet, de mára kiderült, hogy sem ő, sem jogászai nevezettet elszámoltatni nem tudják. Utolérte a DK-st, és meglepő eredmény született – eszmei találkozásuk sikerrel zárult. Nem történt összeütközés, de hirtelen mozdulattal felült a szélső-liberális világba haladó biciklire.”

 

            Csakhogy a volt jobbikosok (kilépettek, eltávolítottak, talán nem annyira cukikák…) most meg egy Vona-elleni demonstrációt fognak tartani. Erdélyi Iván azt mondta, vagy a lakása előtt tartják PONTOSAN: „2017 JANUÁR 14-ÉN, délután 15h-tól MEGMOZDULÁST SZERVEZÜNK BUDAPESTEN   vagy a Jobbik központi irodájánál: 1113 Budapest, Villányi út 20/a, vagy Vona Gábor lakásánál.” Na, csókolom, mama! Ne tessék ezen kacarászni! Ez hóttkomoly.

Olyannyira, hogy Erdélyi Iván (volt jobbikos, a fészbúkos Anti-Vona csoport megalkotója! – májusban „köszönte meg”, elege lett a társaságból, Vonából), a Vona-ellen tiltakozás egyik sarkpontja kíván lenni és maradni:

–       Vona az alap-magot, az alap-támogatói körét, az eredeti törzs-szavazókat elárulta. Ez az elmúlt hónapok történése. Azok, akik egykor elhitték az akkori irányvonalat és arculatot, vagyis a tiszta, “nemzeti radikális” IGÉT, most megcsömörlöttek, hiszen az eredeti támogatói embereivel való bánásmód és a “kicsinálások” is elképesztőek voltak. Mindaz, ahogyan zsúrpubivá és cukivá formálódott és vele a jobbik fő arculata, irányvonala is eltűnt. EZT LÁTHATJUK FOLYAMATOSAN, MÁJUS ÓTA! Ez a megcsömörlött, kiábrándult alapkör szervezi a tüntetést, s mindezt pártsemlegesen kívánja tenni. Tehát mindenki jöhet, akinek elege van belőle és a mostani jobbik-irányvonalból! ELÉG VOLT! Igazi hazafiakat várunk. Azért pártsemleges, ugyanakkor, ha részt is vesz rajta párttag, legalább tudjuk, hogy ezért a nemzetért kiáll.

–       Magyarul, a jelen Jobbikon belül cuki, puszi, porcukor nem fér bele a nemzeti radikalizmusba? Minden kirakatot kiver?

–       MÁRA látszik, hogy igazából nem volt radikális, hiszen akkor nem lehetett volna ez a VÁLTOZÁS, AZ, ami a mostani, új ARCULAT. HITELTELEN DUMA VOLT az egész. ENNEK SOKAN BEDŐLTÜNK – MOSTANRA VISZONT KIBÚJT A SZÖG A ZSÁKBÓL. EZ, MÁR AMI FOLYIK, SIRALMASAN NAGY A HAZUGSÁG, A HITELTELENSÉG SZINTJE. Ez azt is jelenti, hogy SOK-SOK TISZTA, ŐSZINTE, ÁLDOZATKÉSZ EMBER SZEMBEKÖPÉSE játszódott a szemünk előtt!! Azoké, akik korábban jobbikosok voltak. Akik közül sokan az utolsó erőforrásaikat, energiáikat, lelküket, hitüket, kapacitásaikat, anyagiakat áldozták erre a „díszes társaságra”. Ja, és mi NEM FASISZTÁK ÉS SZÉLSŐSÉGESEK VAGYUNK/VOLTUNK, hanem nagyon sok tiszta magyar ember, aki hitt bennük. Minek tagadni, ellene menni, szerintem a Kormány nagyrészt jó úton van, de azért van még tenni és javítanivalója. Leszögezem, hogy egyáltalán nem a balhézás miatt csináljuk ezt a demonstrációt!! HANEM AZÉRT, HOGY SZEMBESÍTSÜK EZT A “CSODÁLATOS” EMBERT ÉS A JOBBIK MOSTANI IRÁNYVONALÁT a múlttal, a korábbi hazugságaikkal és a MOSTANI ÖNMAGUKKAL. Azzal, hogy a becsapottai adott esetben egy új elköteleződés elszántságával élünk!! Mindenkit várunk a rendezvényre, akinek elege van Vonából és hazug politikájából.

Aztán álljon itt az, hogy a MINDENKI megjelölés némileg több, mint amit az képvisel, aki ellen létrehozták. És miért is tagadta volna, hogy a Fidesz tagság előtt nyitva a kapu a demonstráción.  MERT ELEGÜK VAN a Gabesz-gyerekből, meg a párt-kooperációjából is. Belőlük ein block elegük van. És inkább a nemzet, mint annak veszte. Ha már a vesztét mindenáron akarók ennyire összebútoroztak, jót fog tenni a tükörtartás.

Itt az idő egy kis téli lomtalanításnak a sok süket, hazug és félrevezető porrongyrázás helyett. A nemzetért és nem ellene. Kell ennél világosabb üzenet így Karácsony tájékán?

Pálinkás István

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: