Miért hazudik?

 

Nemrég sápítozott az ATV-ben és azt bizonygatta, hogy piszkos politikai céllal, adatszerzési szándékkal törtek be hozzá. A fekete ruhás nővérként elhíresült nővel kapcsolatban a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, fejenagy Szabó Tímea letámadta Pintér Sándort, mondván, vallja be, hogy a nyomozás során felmerült-e, hogy valakik valójában információkat szerettek volna szerezni, amikor betörtek Sándor Máriához. Természetesen a kormányt, sőt egyenesen Orbán Viktort inszinuálták az ügy mögött.

Az ápolónő 2015 eleje óta áll a magukat balliberálisnak nevezők szolgálatában. Azóta fizetik a magyar egészségügy tönkretevői, hogy járassa le azt a kormányt, amelyik éppen hogy próbál valamit adni az általuk szinte megjavíthatatlanul szétzilált egészségügy és a benne dolgozók számára. Sándor Máriát delegálták már mindenfelé, onnan lehetett tudni, kisebb gondja is nagyobb neki a magyar egészségügynél.

Bántani nem akarom, de azt nem hallgathatom el, nagyon egyszerű szerkezet szegény feje. Annyi esze viszont van, hogy észrevegye, nála mennyivel hitványabbak milyen jól megélnek abból, hogy benn ülnek a parlamentben mint ellenzék, és ebbéli pozíciójukból eredően pofázhatnak jó pénzért össze-vissza, ahogy a csövön kifér. Sándor Máriának feladata volt megjelenni a tanárok nevében hőbörgők tüntetésein, heccelni, majd vért hányni a kormány és minisztereinek neve hallatán. Most kiderült, mert a belügyminiszter annak rendje és módja szerint a valóságnak megfelelően beszámolt róla, hogy a fekete ruhás nő lakásának feltörése kapcsán nemhogy titkos információszerzés gyanúja nem merült fel, hanem a politikai indíték feltételezése is minden alapot nélkülöz, az elkövetőt és bűntársát ugyanis elfogták, akik mindent beismertek, sőt korábbi betöréseik helyszíneit is bemutatták, és mindenütt ugyanolyan tárgyakat tulajdonítottak el, ugyanolyan kis értékben. Normális helyzetben Sándor Máriának bocsánatot kellene kérnie. A fekete ruhás nő azonban hallgat. Politikai pártot szervez. Ki fog hallgatni egy ilyen gátlástalan hazudozóra? A fő hazugsága az, hogy független.

Magyar Fórum

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: