Gyurcsányék a kurucinfó szintjére léptek

2016. december 11.

A Gyurcsány Ferenc által vezetett szektától eddig sem állt távol a szívből jövő cigányozás. Sőt, Gulyás Márton provokatőrnek is behúztak már párat a dékás nyuggerek, de a mostani tettükkel alulról súrolják a kurucinfó színvonalát. Kiplakátolták Tarlós telefonszámát a metróban.
screenshot_32 

Gyurcsányék sikeresen ellopták a négyes metrót. hatszor! De most puszta kétszínűségből elkezdtek aggódni a hármas metróért, így a metró aluljárókat teleragasztották Tarlós telefonszámával. 

Gy. Németh Erzsébet szerint:

A Demokratikus Koalíció az utolsó kocsiig tele fogja matricázni a 3-as metrót Tarlós hivatali telefonszámával, ha ez kell ahhoz, hogy megkezdődjön a metró felújítása.”

 

A főpolgármester szerint a DK-sok a magán e-mailcímét is közzétéve rá akarják uszítani a várost azzal az útszéli stílussal, hogy nem érdekli az utasok biztonsága. “Rettenetesen kínlódnak az elvtársak, hogy valamit kitaláljanak, én azt belátom.

Méltóságon alulinak tartom ez ellen védekezni” – mondta Tarlós. Hozzátette, “nem tudom, hogy ebben az országban meddig lehet elmenni”, de ezeket a papírokat, amivel önkényesen tele akarják ragasztani a metrót, a BKV engedélye nélkül nem lehet kiragasztani. Tarlós szerint a DK nyilvánosságra hozta a magán email-címét is.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: