Plakátkampányt indít a CÖF

Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc együttműködését mutatja be a szervezet

MH/MTI – 2016.12.07. 13:30 –

Új szereplőt szerződtetett “a szocliberális cirkusz” Vona Gábor Jobbik-elnök személyében, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátkampányt indított, hogy ezt bemutassa – mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 

cöf-csizmadia-plakát576x356Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője, a CÖKA közjogi kabinetjének vezetője (b) és Csizmadia László, a CÖF alapítója a szervezet újabb plakátkampányának sajtótájékoztatóján – MTI Fotó: Marjai János

Az Ötvenhatosok terén bemutatott plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: “Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra”. 

Csizmadia László elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést.
Világosan látszik, hogy a Magyar Nemzet színt vallott – mondta az M1 aktuális csatornának nyilatkozva, hozzátéve: beálltak a Jobbik mögé. Mint mondta, nem az a probléma, ha hirtelen odaállnak egy párt mögé és azt támogatják, de az, hogy kizárják a Magyar Nemzet olvasóit abból, hogy máshonnan is információkat szerezzenek, az már “nagyon komoly hiba”.

 

Csizmadia László elmondta: a plakátokat “anyagi erősségüknek megfelelően” valószínűleg mobil módon, az ország több részén is kihelyezik. Úgy fogalmazott: már 2014-ben is bebizonyosodott, hogy “nem cirkusz kell a népnek”, és az embereknek olyan vezetőkre van szükségük, akik maguk mögött érezve az emberek többségét, támogatását, “állhatatosan megvédik az anyaföldet és a nemzet szuverenitását”.

Amikor a Jobbik a bevándorlásellenes alaptörvény-módosításra nemmel szavazott, kiiratkozott a megbízható nemzetvédők távborából – jelentette ki. Úgy fogalmazott, Vona Gábor már 2010-ben “felfedte valódi érzelmeit”, amikor távolmaradt a kettős állampolgárságról szóló szavazástól, később pedig kijelentette, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye. Hozzátette: mindezt “tetézte” azzal, hogy az alaptörvény-módosítás megszavazásához “pitiáner zsarolással a letelepedési kötvények visszavonásához kötötte pártja igenjét”. “Ez a követelés politikai bohóckodás. Kijelenthetjük, hogy a plakáton lévő bohócmesternek új tanítványa van” – mondta Csizmadia László. Szólt arról is, hogy Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor “a terror mezsgyéjén egyensúlyoz: míg az egyik belekóstolt az államterrorba, a másik a paramilitáris szervezetekkel próbál erősödni”.

Ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője a sajtótájékoztatón arról beszélt, szokatlan tendenciát lehet felfedezni abban, hogy a Jobbik sem az alaptörvény-módosítás, sem az alkotmánybírák megszavazásában nem vett részt. “Sokan úgy vélik, ez már egy hosszú távú szövetség kezdete, egy olyan együttműködésé, amelyet korábban nem lehetett elképzelni” – tette hozzá. Mint mondta, “a szélbal és a széljobb összefogás, ami tapasztalható, olyan újdonság, ami elgondolkodtatja a nemzeti konzervatív keresztény polgárokat”, a civilek pedig megbotránkoznak rajta. Hozzátette: az alaptörvény-módosítás olyan szimbólumokat épített volna be az alaptörvénybe, mint például a nemzeti identitás; az, hogy ezt nem szavazta meg a Jobbik, lehet, hogy rövid távon politikai sikereket eredményezhet, de közép- és hosszú távon semmiképpen sem.

A Jobbik üdvözli a CÖF plakátját, azon szerintük a kormányfő a bohóc
A Jobbik szerdai közleményében üdvözölte a CÖF plakátját, amelyen Vona Gábor Jobbik-elnök és Gyurcsány Ferenc DK-elnök között szerintük bohócként Orbán Viktor kormányfő szerepel.

“A Jobbik üdvözli az álcivil szervezet plakátját, hiszen már ők is belátták, a jelenlegi kormányfő egy gátlástalan bohóc” – írták az MTI-hez is eljuttatott közleményben. Hozzátették, ettől függetlenül kíváncsiak arra, mennyibe került a CÖF plakátkampánya, mennyi közpénzt emésztett föl.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: